Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Oyun Sensible'a göre 2018 FIFA Dünya Kupası'nı kim kazandı? - Teknoloji Haberleri

        90'lı yılların en sevilen futbol oyunlarından Sensible, zamana ve FIFA gibi teknolojiyi arkasına almış oyunlara karşı yenik düştü. Halbuki (Sensible World of Soccer 1994) içeriğinde Türkiye ligi de dahil 100'e yakın lig barındıran yapım, bugün bile yanına yaklaşılmayacak seviyede takımı ve futbolcularını oyun severlere sunuyordu.

        Sensible'a göre Dünya Kupası'nı hangi takım kazandı?

        Efsane futbol oyunu, halen hayranları tarafından her sezon güncellenerek yeni kadrolarla oynanmaya devam ediyor. Meraklıları, 2018 FIFA Dünya Kupası'nı da Sensible World of Soccer oyununa uyarlayarak, Dünya Kupası simülasyonu gerçekleştirdi. Grup aşamalarından ele alınarak kurgulanan turnuvada finalde İngiltere - Arjantin karşı karşıya geldi ve maçı penaltılarla Arjantin 5-4 kazandı.

        REKLAM

        FIFA 18 World Cup'a göre Dünya Kupası'nı hangi takım kazanmıştı?

        Dünya Kupası başlamadan önce yayınlanan FIFA 18 World Cup modu, tümüyle lisanslı içeriğiyle büyük beğeni topladı. Tabii turnuva öncesi, günümüzün en gerçekçi futbol oyunu ile Dünya Kupası simülasyonu yapmamak olmadı. FIFA 18 World Cup moduna göre Fransa, final maçında Almanya'yı 5-4 yenerek 2018 Dünya Kupası'nı kazandı.

        Sensible'a göre Arjantin, FIFA'ya göre Fransa kupayı kaldıran taraf oldu. Sizce bu sonuçların gerçeklik payı ne kadar? Size göre hangi takım 2018 FIFA Dünya Kupası'nı kazanacak?

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ