Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi Sevilla - Liverpool maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? - Futbol Haberleri

        Şampiyonlar Ligi'ndemücadele edenSevilla, evindeLiverpool'u ağırlayacak. Karşılaşmayı bekleyen futbolseverler, internet üzerinde maçın hangi kanalda yayınlanacağını ve saat kaçta başlayacağını araştırıyor. Peki,Sevilla -Liverpool maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta ve hangi kanallardan yayınlanacak? İşteSevilla -Liverpool maçı hakkındamerak edilenler...

        SEVİLLA - LİVERPOOL

        Son şampiyonlar ligi maçında Spartak Moscow'u 2-1 yenen Sevilla, Maribor'u 3-1 yenen Liverpool'u konuk edecek. Sevilla - Liverpool 5. hafta maçında gruptan çıkmak için kozlarını paylaşacaklar. Ramon Sanchez Pizjuan stadında oynanacak olan Sevilla - Liverpool maçı Türkiye saati ile 22:45'de başlayacak. Sevilla - Liverpool maçı canlı olarak Tivibu Spor 4 kanalından yayınlanacak.

        Zorlu karşılaşmanın hakemliğini ise Alman Felix Brych üstlenirken yardımcılıklarını ise Mark Borsch ve Stefan Lupp yapacak.

        • Deplasmandaki son maçında Maribor'u 7-0 yenen Liverpool, Şampiyonlar Ligi'nde dış sahadaki dört maçlık kazanamama serisini sonlandırdı (2B 2M).
        • Sevilla, Devler Ligi'nde oynadığı son yedi iç saha maçının altısını kazandı (1M).
        • Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde PSG'nin (17) ardından en fazla gol atan takım Liverpool (13).
        • Liverpool ile Sevilla'nın gruptaki ilk karşılaşması 2-2 sona ererken; İngiliz ekibi, rakip kaleye 24 şut çekti ancak kalesinde gördüğü iki isabetli şut da gol oldu.
        • Mohamed Salah, bu sezon Liverpool formasıyla Şampyonlar Ligi'nde dört gol kaydetti.
        • Bu sezon Şampiyonlar Ligi grup maçlarında topla en fazla buluşan oyuncu Ever Banega (471).
        • Sevilla'da en golcü durumunda 6 golle Wissam Ben Yedder olurken, Liverpool'da 5 golle Mohamed Salah ilk sırada yer alıyor.

        EN GOLCÜLER

        Sevilla:Wissam Ben Yedder (6),Sergio Escudero (2),Ever Banega (1)

        REKLAM

        Liverpool:Mohamed Salah (5),Roberto Firmino (4), Emre Can (3)

        SON MAÇ KADROLARI

        Sevilla: Sergio Rico, Simon Kjaer, Gabriel Mercado, Sergio Escudero, Clement Lenglet, Ever Banega, Pablo Sarabia, Guido Pizarro, Steven N'Zonzi, Nolito, Wissam Ben Yedder

        Liverpool: Loris Karius, Ragnar Klavan, Trent Alexander-Arnold, Joel Matip, Alberto Moreno, Emre Can, Georginio Wijnaldum, James Milner, Alex Oxlade- Chamberlain, Mohamed Salah, Roberto Firmino

        Haberi Hazırlayan: Engin Karaaslan
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ