Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Sevmek Zamanı 2. bölüm full izle! ATV Sevmek Zamanı son bölüm tek parça izle
        1

        Sevmek Zamanı dizisi 2. bölümü dizi severlerin gündeminde yer alıyor. Yapımını Süreç Film'in yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İsmail Gündoğdu'nun üstlendiği Sevmek Zamanı dizisinin yönetmen koltuğunda Yıldız Hülya Bilban-Ömer Aydın otururken, genel hikayede Yıldız Hülya Bilban-Ömer Aydın, senaryoda Nalan Merter Savaş, müziklerde ise Cem Öget imzası var. İşte Sevmek Zamanı dizisi son bölüm izleme ekranı hakkında...

        2

        SEVMEK ZAMANI 2. BÖLÜM İZLE!

        Sevmek Zamanı son bölüm, tek parça izleme ekranı, diziyi kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için erişime açıldı. Sevmek Zamanı 2. bölüm izlemek için ATV'nin resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

        3

        SEVMEK ZAMANI 2. BÖLÜM ÖZETİ

        Kağan'ın evli olduğundan habersiz Firuze, her geçen gün aşka biraz daha teslim olur. Yaşadığı hayatta kendini mahkûm gibi hisseden Kağan için ise zaman iyice daralmaktadır. Ailesini korumaya çalışan Feryat'ın ilişkisi geri dönülmez bir yola girerken, geçmişin kâbusları da bir türlü peşini bırakmamaktadır. Bu sırada Firuze'ye âşık olan Mehmet, kendini ciddi bir kararın eşiğinde bulur. Çiğdem'in hayatı iyice zorlaşmaya başlar ama Ömer onu yalnız bırakmaz. Kağan'ın hareketlerinden şüphelenmeye başlayan Leyla büyük bir savaş başlatmak üzere hazırlığa başlar.

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ