Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Sıla - Hazer Amani çiftinin düğününe ünlü akını - Magazin haberleri
        1

        Şarkıcı Sıla Gençoğlu bir süredir aşk yaşadığı ünlü şef Hazer Amani ile dünya evine girdi. Öğleden sonra şarkıcının Harbiye’deki evinde gerçekleşen nikah sonrası çift, aileleri ve yakın arkadaşlarıyla Maçka’daki bir mekanı kapatarak yemekli eğlence düzenledi.

        2

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Sıla Gençoğlu ve Hazer Amani’nin evlilik eğlencesine Kenan Doğulu, Yalın, Nükhet Duru, Olgun Şimşek, Kenan İmirzalıoğlu, Sinem Kobal, Ceylan Ertem, Mabel Matiz, İbrahim Büyükak ve eşi Nurdan Beşer gibi isimler katıldı.

        3

        Partide Kenan Doğulu, Yalın, Mabel Matiz ve Ceylan Ertem gibi isimler sahneye çıktı.

        4

        Aşk şarkılarının sevilen ismi Yalın, geceye tek başına katıldı. Muhabirlerle sohbet eden ünlü şarkıcı, Sıla ve Hazer Amani çiftine mutluluklar diledi. Yalın, “Çok mutlu oluyorum Sıla için... Benim kardeşim... Bu kariyerlerin hayallerini beraber kurduğum insanlardan biri mutlu olması beni de mutlu ediyor. İnşallah bir ömür mutlu olsunlar” dedi.

        5

        Evlenmek ve baba olmak istediğini söyleyen şarkıcı, “Biz bir sene önce Sıla ile bir arkadaşımızın nikahında şahitlik yaptık ve artık zamanının geldiğini söyledik. Bende artık aynı kafaya gelmeye başladım. Kısmet bu işler... Ben de evlenmek baba olmak çok isterim” ifadelerini kullandı.

        6

        Kenan İmirzalıoğlu, davete eşi Sinem Kobal ile birlikte katıldı. Ünlü oyuncu Sıla ve Hazer Amani’ye mutluluk dileklerinde bulundu.

        7

        Kenan İmirzalıoğlu, “Allah mesut bahtiyar etsin. Mutluklar diliyoruz bir ömür arkadaşlarımıza... Mutluluklarını paylaşmaya geldik” dedi.

        8

        Parti sonrası Kenan İmirzalıoğlu üşüyen eşine ceketini verdi.

        9

        ‘Kim Milyoner Olmak İster’ yarışmasına katılan ve geçirdiği rahatsızlık dolayısıyla konuşma engeli bulunan fakat duyabilen Ümmü Gülsüm’ün 125 bin liralık soruya kadar gelmesi hakkında İmirzalıoğlu, “2 saatlik bir çekim oldu. Gülsüm ile iki saat baş başa vakit geçirdik. Gülsüm’ün o cesareti yüreği orada bana çok dokunmuştu sonradan anladım memleketteki herkese dokunmuş. Bu beni çok mutlu etti. O kadar güzel bir insandı ki o kadar güzel enerjili ve tertemiz kalmış bir insandı ki insana kendisini sorgulatıyordu. 'Karşında bu kadar temiz bir insan var acaba ben nasılım?' diye hepimizin ruhuna dokundu” dedi.