Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Sıla, Mabel Matiz'in sahnesine konuk oldu
        1

        Sahnede, 'Sarmaşık' ve 'Muhbir' şarkılarını binlerle hep bir ağızdan seslendiren ikiliden Sıla, "Muhbir'i birlikte söyleyeli 1 yıl olmuş. Hayatımızda çok şükür hiçbir şey değişmemiş, hala konuşanlara özeniyoruz.” diyerek esprili bir ifadede bulundu.

        2

        Harbiye Açıkhava Sahnesi'ne ilk kez ayak basan yakın dostunu yalnız bırakmayan Göksel, sahnede daha önce kendi albümünde yer vermiş olduğu Mabel Matiz imzalı '’Denize Bıraksam Kendimi'’ isimli şarkıyı seslendirdi.

        3

        Mabel Matiz, konser boyunca kendine has danslarıyla geceye ayrı bir renk kattı.

        4

        3 saat boyunca sahnede kalan Mabel Matiz, albümün prensi diye bahsettiği ve aynı zamanda aranjörü olan Sabi Saltiel’e duygularını ise: “Çok kıymetli bu gece burada bizimle olman, iyi ki varsın” diyerek dile getirdi. Mabel Matiz’in sahne dekoru ve stil danışmanlığını yine birlikte çalıştığı Anıl Can üstlenirken tasarımını ise Çiğdem Karavit üstlendi.

        5

        Mabel Matiz'in yeni albümü 'Maya'da yer alan 20 şarkının sözü ve bestesi kendisine ait.

        6

        Konser sonunda hayranlarının arasına karışan Mabel Matiz, kendisini dinlemeye gelenlere seslenerek, "İyi ki geldiniz, iyi ki buradaydınız. Siz olmadan asla olmazdı. Burada olduğunuz ve ruhunuzu koyduğunuz için teşekkür ediyorum. Ayrıca kendime de teşekkür ediyorum bu güzel geceyi gerçekleştirdiğim için. Birde Maya’ya teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

        7

        Mabel Matiz, 'Maya Yaz Konserleri' kapsamında; 1 Ağustos Ayvalık Amfi Tiyatro, 3 Ağustos Altınoluk Amfi Tiyatro, 4 Ağustos Çeşme Amfi Tiyatro, 5 Ağustos Dalaman Milyonfest, 17 Ağustos Datça Amfi Tiyatro, 18 Ağustos Marmaris Amfi Tiyatro, 20 Ağustos Bodrum Antik Tiyatro, 21 Ağustos Kuşadası AVM Amfi Tiyatro ve 31 Ağustosta da İstanbul Uniq Açık Hava'da sahne alacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ