Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika! Eşini zincirle dövüp tırnaklarını çekti! - Haberler

        Şanlıurfa'daki Direkli Mahallesi'nde insanın kanını donduran bir olay meydana geldi. Suriye'deki iç savaşın ardından Türkiye'ye gelen İ.A., dini nikahlı eşi M.N. (28) ve 3 çocuğu ile Şanlıurfa'da yaşamaya başladı.

        İ.A., iddiaya göre bir süre önce oturdukları apartman dairesinin bir odasına kilitlediği karısını, 5 gün boyunca zincirle döverek, kerpetenle tırnaklarını çekti.

        KAFATASINDA KIRIKLAR VAR

        DHA'da yer alan habere göre 3 çocuk annesi kadının çığlıklarını duyan komşularının ihbarıyla eve gelen polis, çilingir yardımıyla girdikleri evde, M.N.'yi yarı çıplak halde ve kanlar içerisinde buldu.

        REKLAM

        Sağlık ekipleri tarafından ambulansla Balıklıgöl Devlet Hastanesi´ne kaldırılan kadının, kafatasında kırıklar ve vücudunda ezikler tespit edildi.

        DEHŞETİ YAŞATAN KOCA GÖZALTINDA

        Polise verdiği ifadede, 3 çocuğunun bulunduğunu söyleyen kadın, yoğun bakımda tedaviye alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, yaralı kadının ifadesinin ardından, İ.A.'yı gizlendiği bağ evinde yakalayarak gözaltına aldı. Zanlı İ.A., ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ