Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Diyarbakır’da 2 kişinin öldüğü silahlı kavgada hayatını kaybeden Erkan Tekin’in (44) olayla ilgisinin olmadığı, ağlayan 7 aylık oğlunu sakinleştirmek için eşiyle dışarı çıktığı ortaya çıktı. Tekin’in ağabeyi Ünal Tekin, “Kardeşim eşiyle birlikte çocuğu ağladığı için yürüyüşe çıkarmışlar. Kurşun gelip kardeşimi öldürdü. 1,5 yıllık evliydi. Vurulduğu anda yeğenim onun kucağındaydı. Şüphelilerin yakalanmasını istiyoruz” dedi.

Olay, 16 Temmuz’da akşam saatlerinde Bağlar ilçesi Medya Mahallesi 205’inci Sokak’ta meydana geldi. Aralarında arazi anlaşmazlığı nedeniyle husumet bulunan iki akraba aile arasında çıkan tartışma, kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Tabancayla açılan ateşte Erkan Tekin ile taraflardan A.A.G. (44) yaralandı. İhbarla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Yapılan kontrolden Tekin ve A.A.G.’nin hayatını kaybettiği belirlendi. Cenazeler, Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edilerek toprağa verildi. Polis ekipleri şüpheliler N.T. (38) ile ona yardım ettiği değerlendirilen 2 kişinin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ