Yayalara çarptı! Feci kazada can kaybı!
Eskişehir'de korkunç bir kaza meydana geldi. Olayda hafif ticari aracın çarptığı 3 yayadan 71 yaşındaki Şerafettin Tüten hayatını kaybetti. Kaza, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı
Eskişehir'de hafif ticari aracın çarptığı 3 yayadan Şerafettin Tüten (71) tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Kaza, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
DHA'nın haberine göre kaza, dün saat 15.30 sıralarında Tepebaşı ilçesinde meydana geldi. Hatice A., sokağa dönerken kullandığı hafif ticari aracın kontrolünü kaybetti.
Araç sırasıyla yolun karşına geçmek isteyen Halime M.’ye (57), yolda yürüyen Vildan K.’ye (34) ve kaldırımdaki Şerafettin Tüten'e çarptıktan sonra apartman duvarına vurdu. Şerafettin Tüten araçla duvar arasına sıkıştı.
Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin ilk müdahalelerini kaza yerinde yaptığı 3 yaralı, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.
Hastanede tedavisi süren yaralılardan Şerafettin Tüten, doktorların çabasına rağmen kurtarılamadı.
KAZA KAMERADA
Bu arada kaza, bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde sokaktan kontrolsüz dönüş yapan hafif ticari aracın sırayla 2 yayaya çarptığı, birini bir süre kaput üzerinde taşıyıp savurduğu, ardından ise kaldırımda yürüyen Şerafettin Tüten’e çarparak apartman duvarına sıkıştırdığı görüldü. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.