Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Son dakika: Fatih Terim'den Mustafa Cengiz'e yanıt! - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray'da yaşanan krizin ardından Fatih Terim'den ilk açıklama geldi. Mustafa Cengiz'in akşam saatlerinde yaptığı basın toplantısında kullandığı "Fikir ayrılığı varsa yolların ayrı olması gerekir" ifadeleri üzerine Fatih Terim de bir paylaşım yaptı. Tecrübeli çalıştırıcıbasın toplantısının ardından saat 19.05'te Twitter hesabından paylaşım yaparak "Verilmiş bir sözüm, vazgeçmediğim bir hayalim var." ifadelerini kullanıp, "#SadeceGalatasaray" etiketine yer verdi.

        Terim'in başlattığı #SadeceGalatasaray etiketiyle Galatasaray taraftarları Twitter'da ilk 20 dakikada 35 binden fazla paylaşım yaptı. Etiket, kısa sürede Türkiye gündeminin ilk sırasına oturdu.

        Fatih Terim, geçen sezonun devre arasında Ozan Kabak'ın satılması sonrasında istifa kararı aldığını belirtmiş ancak Galatasaray taraftarına bir sözü olduğunu hatırlatarak bu kararından vazgeçtiğini açıklamıştı.

        Fatih Terim, Ocak 2019'daki açıklamasında “Bundan sonra yapılacak iki şeyden birisi idari karara saygı duymaktı, diğeri başka bir şeydi. Galatasaraylılara söz verdim diğerini bir daha yapmayacağım." ifadelerini kullanmıştı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ