Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri! - Fenerbahçe Haberleri
        1

        JAİLSON İTALYA YOLCUSU!

        Transferin hızlı kulübü Fenerbahçe, kadrosuna yeni isimler katmak için kaynak ararken, İtalya’dan sevindirici haber geldi. Serie A ekibi İnter, Jailson’un transferi için harekete geçti.

        2

        Sarı-Lacivertliler’in geçen sezon Gremio’dan 4 milyon euroya kadrosuna kattığı 23 yaşındaki Sambacı için İnter’in 10 milyon euroluk bir bonservis bedeli ödemeye hazır olduğu ve bunu da Kanarya’ya ilettiği ifade edildi.

        3

        Ancak Fenerbahçe yönetimi bu rakamı biraz daha yukarıya çekmek için pazarlık masasına oturdu. Yönetimin 15 milyon euro civarında bir rakamı hedeflediği, ancak İnter’in buna yanaşmaması durumunda 12 milyon euroya kadar inebileceği öğrenildi.

        4

        Fenerbahçe, Jailson’u istediği rakama İnter’e verirse, transferini düşündüğü oyuncuları hemen kadrosuna katacak.

        5

        REKOR KIRIP GİDECEK

        Fenerbahçe’nin önceki sezon kadrosuna kattığı Eljif Elmas, kulüp tarihine rekorla adını yazdırmak üzere. İtalyan ekibi Napoli’nin talip olduğu 19 yaşındaki Makedon yıldız için şu anda İtalyanlar’ın 16 milyon euro ödemeye hazır olduğu belirtildi.

        6

        Ayrıca bonusların da katılımı ile Eljif’in bonservis bedelinin 18 milyon euroya çıkacağı ifade edildi. Bu transferin olumlu şekilde neticelenmesi durumunda Fenerbahçe kulüp tarihinin de transfer rekoru kırılacak.

        7

        Öte yandan İtalyan medyasından Tuttosport’un özel haberine göre; Napoli’nin Sportif Direktörü Cristiano Giuntoli, anlaşmayı tamamlamaya geliyor. Eljif Elmas için resmi açıklama, bu akşam gelebilir.

        8

        ELMAS'IN PARASI ROG'DAN

        Öte yandan Napoli'nin Marko Rog'u Eintracht Frankfurt'a 20 milyon Euro karşılığında satacağı ve buradan gelen paranın 16 milyonu ile Elif Elmas'ı alacağı iddia edildi.

        9

        ERSUN YANAL ONU SİLDİ

        Fenerbahçe’de geçen yılın hayal kırıklıklarından biri olan Alper Potuk, teknik direktör Ersun Yanal’ın gözüne giremedi. Topuk Yaylası kampında da oldukça silik bir görüntü çizen Alper’i Sivasspor’un kiralamak istediği öğrenildi.

        10

        Yıllık 1,8 milyon euro maliyeti olan Alper’in yönetim kiralamaya sıcak bakıyor. Ancak Sivasspor, Alper’in yıllık ücretinin yarısını sarı-lacivertlilerin karşılamasını istiyor. Alper Potuk da gitmeyi kabul ederse transfer gerçekleşecek.

        11

        GUSTAVO ÇOK ZOR

        Fenerbahçe'nin transfer listesinde bulunan Marsilya'nın Brezilyalı orta sahası Luiz Gustavo'nun maliyeti sarı lacivertlilere fazla geldi.

        12

        Fransız RMC sitesinin haberine göre Fenerbahçe'nin Luis Gustavo'ya ilgisi var ancak olumlu sonuçlanması çok uzak görünüyor.

        13

        Marsilya'nın 10 milyon euroluk bonservis talebi ve oyuncunun yıllık 4 milyon euroluk ücretinin Fenerbahçe'yi oldukça zorladığını belirten Fransız basını, yine de Fenerbahçe'nin transferden kesin olarak vazgeçmediğini kaydetti.

        14

        STOPERE GENÇ TAKVİYE

        Savunmaya takviye yapmak isteyen Fenerbahçe, Avrupa’da tecrübeli stoper arayışını sürdürürken, Gençlerbirliği’nin genç savunmacısı Mert Çetin’i de kadroya katmak üzere. Adı Galatasaray’la da anılan 22 yaşındaki oyuncu ile prensip anlaşmasına varıldığı belirtildi.

        15

        KJAER NET 4 İSTİYOR

        Sevilla'dan ayrılması kesinleşen stoper Simon Kjaer'in, Fenerbahçe’den 4 milyon euro yıllık maaş istediği ifade edildi. Kjaer’in, İspanyol Kulübü’nden yıllık brüt 4 milyon euro kazandığı ve bunun vergiler sonrası net 2.5 milyon euroya düştüğü, Danimarkalı stoperin Fenerbahçe'nden ise net 4 milyon euro talep ettiği öğrenildi.

        16

        ADA'DAN SÜRPRİZ İDDİA

        İngilizler, Manchester City’de şans bulması zayıf gözüken 22 yaşındaki Brezilyalı ön libero Douglas Luiz’in, Sarı-Lacivertliler’e gidebileceğini yazıyor.

        17

        SOLDADO GRANADA'YA GİTTİ

        Fenerbahçe ile olan sözleşmesi biten ve boşta olan Roberto Soldado’nun yeni takımı belli oldu. İspanya La Liga ekiplerinden Granada, sosyal medya hesabından 34 yaşındaki santrforu renklerine bağladığını duyurdu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ