Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Son dakika Fenerbahçe haberleri - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Yeni sezonda tecrübeli ve genç oyuncuların buluştuğu, yerli ağırlıklı bir kadro hedefiyle yola çıkan Fenerbahçe için Almanya flaş bir haber geldi.

        2

        Alman basını, sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan tecrübeli oyuncunun Werder Bremen’e sessiz sedasız veda ettiğini ve Fener’le görüştüğünü duyurdu.

        3

        Werder Bremen Sportif Direktörü Frank Baumann ise, “Nuri’nin saha içinde ve dışında çok önemli bir oyuncu olabileceğini her zaman vurguladık. Gelecek sezon ne olacağı birçok faktöre bağlıdır. Bu, spor ve ekonomik konularla ilgilidir” yorumunu yaptı.

        4

        Alman basını, Dortmund’da bir kahraman olan Nuri Şahin’in, Werder’de aynı ölçüde desteklenmediğini ve Fenerbahçe ile anlaşmasının muhtemel olduğunu da dile getirdi. Bild gazetesi “Nuri seneye Kruse ile olacak” diye yazdı.

        5

        'TERİM’E YARDIMCI OLABİLİR' İDDİASI

        Alman basınından bazı kaynaklar ise Nuri’yi Terim’in de istediğini, futbolu bıraktıktan sonra yardımcısı olmasıyla ilgili teklif yaptığını iddia etti.

        6

        JUAN JESUS İDDİASI

        Yeni sezon öncesi stoper arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, gündemine Roma'da forma giyen Juan Jesus'u aldı.

        7

        İtalyan basını, Roma'nın bedelsiz göndermeye niyetli olduğu 28 yaşındaki futbolcu için Kanarya'nın teklif yaptığını yazdı.

        8

        Bu sezon Roma ile ligde sadece 3 maçta görev alan Brezilyalı futbolcunun teklife sıcak baktığı ancak yıllık ücret konusunda arada pürüzler olduğu kaydedildi.

        9

        Sezonun tamamlanmasının ardından görüşmelerin sıklaşacağı beklenirken Juan Jesus yeni sezonda Fenerbahçe forması giyebilir.

        13

        BOCA'NIN İLK TRANSFERİ ISLA

        Arjantin basını, Boca Juniors’un hayalini kurduğu yıldızlar topluluğu kadronun ilk transferinin Isla olacağını duyurdu.

        14

        Fenerbahçe’nin yollarını ayırdığı Isla, Boca’ya imza atmak için sezon sonunu bekliyor.

        15

        Isla ile Vidal ve Medel’i de almayı planlayan Arjantin ekibinin taraftara ilk hediyesini Mauricio Isla ile vereceği vurgulandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ