Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Cimbom gaza bastı! Son dakika: İspanya ve İtalya'da temaslar başladı! - Galatasaray Haberleri
        1

        Yeni sezonda şampiyonluğa ulaşacak bir kadro kurmak isteyen Galatasaray'da gündem transfer... Abdülkerim Bardakcı ve Kazımcan Karataş'ı renklerine bağladıktan sonra sessizliğe gömülen sarı-kırmızılılarda başkan Dursun Özbek ve yönetimin kasa kolaylığı için somut adımlar attıktan sonra transferde gaza basması bekleniyor.

        2

        MARCAO İÇİN KRİTİK ZİRVE

        Kasa kolaylığının yanı sıra gidecek oyuncuların da çok önemli olduğu sarı-kırmızılılar, Marcao için Sevilla ile masaya oturacak.

        3

        Geçen günlerde Türkiye'ye gelen İspanyol ekibi, Marcao ile 5 yıllık anlaşma sağlasa da Galatasaray'ın istediği 15 milyon Euro'luk rakama çıkmamış ve 11 milyon Euro civarında bir bonservis bedeli teklif etmişti.

        4

        Sarı-kırmızılılar 15 milyon Euro'nun altında bir rakamı kabul etmeyeceğini bildirse de İspanyol ekibi bugün için bir randevu daha aldı ve teklifini yükseltmeye karar verdi.

        5

        Marcao için istekli olsa da listesindeki tek oyuncu olmadığını bildiren İspanyol yetkililer, Galatasaray'a 14 milyon Euro'luk bir teklif yapmaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılıların da oyuncunun önünü açmak adına bu rakamı kabul etmeyi düşündüğü belirtiliyor.

        6

        BOEY'E SÜRPRİZ TEKLİF!

        Daha önce Ligue 1'den Angers'nin de resmi teklif yapmasa da ilgi gösterdiği Sacha Boey'e bu kez başka bir Fransız ekibi ilgi mektubu gönderdi.

        7

        Galatasaray'da mutlu olmayan ve ülkesine dönmek istediğini yönetime bildiren genç futbolcunun Rennes'den teknik direktörü Juliem Stephan'ın çalıştırdığı Strasbourg, Boey'i transfer etmek istiyor.

        8

        O bölgeye PSG'den Colin Dagba'yı da isteyen Strasbourg, 23 yaşındaki yıldızı renklerine bağlayamaması durumunda Boey için Galatasaray'a resmi teklif yapmaya hazırlanıyor.

        9

        JOAO PEDRO'DA SON PÜRÜZLER!

        Gidecek oyuncuların yanı sıra kadroya katılacak yıldızlar için de girişimler sürüyor. 6-8 ve 10 numara transferlerine öncelik veren sarı-kırmızılılarda futbol direktörü Cenk Ergün ve Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur'un Avrupa'ya gittiği öğrenildi.

        10

        Serie A'da küme düşen Cagliari'den ayrılmak isteyen Joao Pedro için girişimleri sıklaştıran Galatasaray, 30 yaşındaki Brezilya asıllı İtalyan yıldız ile 3 yıllık anlaşma sağladı.

        11

        Oyuncu ile el sıkışarak elini güçlendiren sarı-kırmızılılar, Cagliari'nin 7 milyon Euro'luk inadını da kırmak istiyor. Bu transferle bizzat Erden Timur'un ilgilendiği öne sürülürken Galatasaray'ın hedefi Joao Pedro'yu 5 milyon Euro'ya bitirmek!

        12

        CENK ERGÜN, WILLIAM CARVALHO İÇİN İSPANYA'DA!

        Galatasaray'ın futbol direktörü Cenk Ergün ise 6 numara transferi için mesaide... İspanya'ya giden Ergün'ün Real Betis'le masaya oturacağı ve William Carvalho için pazarlıklara başlayacağı öğrenildi.

        13

        Fenerbahçe'nin de gündeminde olan ve Betis'in Avusturya'daki kamp kadrosuna dahil edilmeyen Carvalho'yu sözleşmesi bitmeden satmak isteyen İspanyol ekibiyle masaya oturulacak.

        14

        Galatasaray'ın bu bölgedeki önceliği olan Carvalho için hem Betis hem de Portekizli yıldızın istediği rakamlarda uzlaşmak için müzakereler yürütülecek. Carvalho ve Betis'in indirime yanaşmaması durumunda ise alternatife yönelinecek.

        15

        GUEYE'NİN TALEBİ 5 MİLYON EURO

        6 numara için Carvalho'nun alternatifi olan Gana Gueye'nin ise Türkiye'nin öncelikleri arasında yer almadığını ancak cazip bir maaş gelmesi durumunda bu teklifi düşüneceğini aracılarla ilettiği öğrenildi.

        16

        PSG'den 4 milyon Euro alan Gana Gueye, LGBT formasını giymeyi reddettiği için Avrupa'da tepki çekmişti.

        17

        Senegalli yıldızın gelecek sezon kadroda düşünülmediği ve Avrupa'daki pazarının da geniş olmadığı; bu nedenle 5 milyon euro'luk maaş talebinde indirime gidebileceği de iddia edildi.

        18

        SANSON OLMAZSA OLIVEIRA

        Galatasaray'ın 8 numaradaki önceliği ise bonservisi Aston Villa'da bulunan Morgan Sanson... Önümüzdeki günlerde Fransız orta saha için İngiliz kulübüne resmi teklifin yapılacağı da gelen haberler arasında.

        19

        Geçen sezon İngiltere Premier Lig'de 10 maçta Aston Villa forması giyen 27 yaşındaki futbolcu, 359 dakika sahada kaldı. Sanson için temaslarda bulunan sarı-kırmızılılar bu transferde mesafe kat edemezse Porto'da düşünülmeyen Sergio Oliveira'ya yönelecek.

        20

        Fenerbahçe'nin de gündeminde bulunan Portekizliye Okan Buruk'un olumlu rapor verdiği; skorer bir orta saha istediği ve tecrübeli futbolcunun tarzını beğendiği öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ