Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika: Niğde’de TIR, otomobile arkadan çarptı: 1 ölü, 1 yaralı | Son dakika haberleri
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Niğde’nin Ulukışla ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı.

        TIR İLE OTOMOBİL ÇARPIŞTI

        İHA'nın haberine göre kaza; saat 06.20 sıralarında Niğde’nin Ulukışla ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre TIR, aynı yönde ilerleyen otomobile arkadan çarptı.

        BİR KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

        Çarpmanın etkisiyle meydana gelen kazada; otomobil sürücüsü Mehmet K. (64) olay yerinde hayatını kaybetti.

        SÜRÜCÜNÜN TEDAVİSİ SÜRÜYOR

        TIR sürücüsü Mehmet S.(40) ise yaralandı. Yaralı sürücü olay yerine sevk edilen ekipler tarafından hastaneye kaldırılırken, sağlık durumunun hayati tehlike oluşturmadığı öğrenildi.

        ADLİ İŞLEMLER BAŞLATILDI

        Kaza sonrası trafik çift yönlü olarak kontrollü şekilde devam ederken, olayla ilgili adli işlemlerin başlatıldığı bildirildi.

        ÖNERİLEN VİDEO

        Ünlü gece kulübü kundaklandı! Sahibine kanlı pusu!

        İstanbul'un gözde semtlerinden Beşiktaş Etiler'de, bulunan ünlü bir gece kulübü kundaklanarak ateşe verildi. Birkaç saat sonra ise iş yeri sahibi Yusuf Durmuş, evinin önünde uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti. Olayla ilgili geniş çaplı çalışma başlatıldı

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ