Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol EuroLeague FIBA EuroChallenge Kupası, Beşiktaş Milangaz, Macaristan - Basketbol Haberleri

        Debrecen kentindeki 8 bin 500 seyirci kapasiteli Fönix Spor Salonu'nda düzenlenecek organizasyonun ilk gününde Beşiktaş Milangaz, TSİ 19.00'da ev sahibi Macar takımı Szolnoki Olaj ile yarı final oynayacak.

        Diğer yarı final karşılaşması ise TSİ 21.30'da Fransa'nın Elan Chalon takımıyla Rusya'nın Triumph Lyubertsy takımları arasında oynanacak.

        Macar ekibi karşısında maçın favorisi gösterilen Beşiktaş Milangaz, karşılaşmayı kazandığı takdirde 29 Nisan Pazar günü TSİ 21.30'daki final maçında, Elan Chalon-Triumph Lyubertsy yarı final eşleşmesinin galibi ile şampiyonluk mücadelesi verecek.

        Siyah-beyazlı ekip, yarınki maçı kaybetmesi durumunda pazar günü TSİ 19.00'daki Elan Chalon-Triumph Lyubertsy eşleşmesinin mağlup takımıyla üçüncülük maçına çıkacak.

        Fönix Spor Salonu'nda bir antrenman yapan Beşiktaş Milangaz'da, antrenör Ergin Ataman, AA muhabirine hedeflerinin şampiyon olmak ve kupayı Türkiye'ye getirmek olduğunu söyledi.

        Ataman, ''Basketbol sürprizlerle dolu bir oyun. Macar ekibi, dörtlü finallere yükselerek iyi bir takım olduğunu kanıtladı, ancak biz, bu kupanın en büyük favorisiyiz. Önce ev sahibi Szolnoki Olaj'ı, daha sonra finaldeki rakibimizi yenerek şampiyon olmak istiyoruz'' diye konuştu.

        ÖNERİLEN VİDEO

        Özel'den Demirtaş'a Ziyaret: "Demirtaş Gibi Bir Aktörün Altı Kalın Çizilmelidir"

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ