Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray abdurrahim albayrak'ın açıklamaları, abdurrahim albayrak'tan transfer açıklaması, abdurrahim albayrak'tan sneijder açıklaması, abdurrahim albayrak'tan juventus'a gönderme - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, Sneijder'ı kadrosuna katmak isteyen Juventus'a gönderme yaparak, "O kadar hevesliysen gider Galatasaray'ın banka hesabına yatırırsın 20 milyon Euro'yu, Sneijder'ı alırsın" dedi.

        Kulüp televizyonuna açıklamalarda bulunan Albayrak, Wesley Sneijder'ın Juventus'a transferine ilişkin ortaya atılan iddiaları değerlendirdi. Sneijder'ın Galatasaray'da mutlu olduğunu dile getiren Albayrak, yıldız oyuncularını satma gibi bir düşüncelerinin olmadığını ve ortaya atılan iddiaların menajerlerin oyunu olduğunu dile getirdi.

        "MENAJERLERE 'KULÜP BAKMAYIN' DEDİK"

        Sneijder'ın kendiler için çok önemli bir futbolcu olduğunu ifade eden Albayrak, "Biz Sneijder'i göndermek istemiyoruz ama ne hikmetse menajerleri basına bir şeyler pompalıyorlar. Bu duruma anlam veremedik. Menajerlerle yurt dışında 3 saate yakın bir toplantı yaptık. Kendilerine üzerine basa basa, "Kulüp bakmayın, Sneijder'i satmayacağız" dedik" şeklinde konuştu.

        "O KADAR HEVESLİYSEN..."

        Sneijder'in sözleşmesinde 20 milyon Euro maddesi olduğunu hatırlatan Albayrak, sözlerini şöyle tamamladı: "20 milyon Euro veren Sneijder'i alabilir. Juventus neden heyecanlanıyor bilmiyorum. O kadar hevesliysen gider Galatasaray'ın banka hesabına yatırırsın 20 milyon Euro'yu, Sneijder'ı alırsın. Futbolcularımızın kafasını karıştırıyorlar. Sneijder burada çok mutlu. Kendisi ile yeni kontrat imzalayabiliriz ama şu anda olmaz. Menajerler şu anda bizi buna zorluyorlar. Galatasaray için hayırlısı ne ise o olsun."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ