Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Kadıköy Panteri Volkan Demirel, uzun süre hafızalardan silinmeyecek iki kurtarış yaptı! - Fenerbahçe Haberleri

        HTSPOR / Erdem AKBAŞ

        F.Bahçe’nin 1 numarası Volkan Demirel dün kariyerinin en iyi maçlarından birini çıkardı... Kurtarışlarıyla F.Bahçe’yi ayakta tutup galibiyetin en büyük mimarlarından biri oldu. Volkan olmasa, G.Saray’ın Kadıköy’deki maça golle başlaması işten bile değildi... 4. dakikadaki pozisyon, Sarı- Lacivertli taraftarların yüreklerini ağza getirdi. Soldan Alex Telles’in ortası F.Bahçe ceza alanını karıştırdı. Volkan topu yakalamak için hamle yaparken, Egemen’in dokunduğu meşin yuvarlak Selçuk İnan’ın önünde kaldı. Selçuk kaleye falsolu müthiş bir şut gönderirken, yerden kalkan Volkan süpermenvari bir şekilde havada uçarak topun gol olmasını önledi. 20 metreden, 94 kilometre hızla gelen şutu yerden kalkıp 2 saniyede 12 metre uçarak çıkaran Volkan’ın bu kurtarışı gecenin en güzel hareketiydi.

        HAMİT’E DE İZİN VERMEDİ

        79. dakikada Hamit’in sert füzesini iki hamlede kontrol eden Volkan’ın, 83. dakikada yaptığı kurtarış ise tartışmasız gecenin kader anıydı... G.Saray atsa, skoru dengeleyecek, puan farkı 4’te kalacaktı. Ceza alanında üç rakibinin önünden pozisyon bulan Yasin, kaleyi görür görmez şutunu çekti. Yakın mesafede müthiş bir refleksle bu topu da çıkaran Volkan Demirel, maçtan sonra en çok alkışı alan isim oldu.

        'İÇİM RAHAT, KAZANACAĞIZ DEMİŞTİM'

        Volkan, Kuyt’un golünden sonra havalara uçtu. Kalesini terkedip arkadaşlarına koşan Volkan, maç sonrası “Nasıl, ne oynadığımızı biliyorduk. Hafta içi arkadaşlarıma ‘içim rahat, kazanacağız demiştim. Daha da farklı kazanabilirdik. Taraftarımızı kutluyorum. Her hafta stada bekliyoruz. G.Saray ve Beşiktaş’tan iyi takım olduğumuzu ve eninde sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyecek takım olduğumuzu gösterdik” diye konuştu.

        SNEİJDER'A MESAJINI VERDİ

        G.Saray’ın, Manisa ile oynadığı kupa maçı sonrası Sneijder “Pazar günü Volkan’la görüşeceğiz. Yine gol atmak istiyorum” demişti. Volkan kurtarışlarıyla yıldızlaşırken, Sneijder bu kez yerinde saydı.

        "BAZEN SAÇMALIKLAR YAPIYORUM"

        4 maçlık cezası hafta içi Türkiye Kupası’nda Mersin önünde biten Volkan Demirel, maç eksiğiyle ilgili sorular üzerine şu açıklamayı yaptı: “Benim maç eksiğim olmaz. Cepten yerim, sıkıntı olmaz. Benim oynamam gerekiyor. Bazen saçmalıklar yapıyorum. Bunu duygusallıktan ve Fenerbahçeliliğimden yapıyorum. Karşı tarafa art niyetim söz konusu değil. Takıma geri döndüğüm için mutluyum.”

        ÖNERİLEN VİDEO

        Özgür Özel'den Yenidoğan Çetesi Açıklaması: O Hastaneler Hepsini Kamulaştıralım

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ