Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da Abdurrahim Albayrak depremi! - Galatasaray Haberleri

        Başkan adayları, Mehmet Helvacı'nın çağrısı üzerine Galatasaray adasında bir araya gelecek. Yalman, Kıran, Özdoğan, Özbek ve Cengiz'in katılacağı toplantıda adaylar projelerini anlatacak ve güçlü bir yönetim için birleşme formülleri aranacak

        Mayıs ayındaki kongreye doğru Galatasaray'da seçim kulisleri her geçen gün biraz daha hız kazanıyor. Seçimin iddialı isimlerinden Adnan Öztürk'ün çekilme kararı alması sarı-kırmızılı camiada şok etkisi yaşatırken dün sürpriz bir gelişme yaşandı ve eski yönetici ve eski başkan adaylarından Mehmet Helvacı önemli bir adım atarak, seçimdeki başkan adaylarını bir araya çağırdı. Helvacı'nın bu çağrısı sonucu salı günü başkan adayları Galatasaray Adası'nda bir araya gelip, yemek yiyerek kulübün geleceğini masaya yatıracaklar. Helvacı'nın çağrısına Alp Yalman, Turgay Kıran, Ahmet Özdoğan, Dursun Özbek ve Mustafa Cengiz iştirak edeceğini bildirdi.

        SEÇİM TARİHİ RESMEN AÇIKLANDI

        Ayrıca sağlık sorunu nedeniyle başkan adaylığından çekilen Adnan Öztürk'ün de bu toplantıya katılacağı ve seçim süreciyle ilgili görüşlerini paylaşacağı belirtildi. Helvacı'nın başkan adaylarından projelerini ortaya koymalarını isteyeceği G.Saray'ı yeniden ayağa kaldırmak için güç birliği yapılmasını önereceği öğrenildi. Bu arada gecikmeli de olsa Galatasaray'ın seçim tarihi de resmen açıklandı. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, başkanlık ve yönetim kurulu seçimlerinin, 16 Mayıs'ta, çoğunluk sağlanamadığı takdirde 23 Mayıs Cumartesi günü Galatasaray Lisesi'nde gerçekleştirileceği bildirildi.

        KONGRE KULİSLERİ

        ALBAYRAK ORTADA KALDI: Mevcut yönetimde Ali Dürüst ile birlikte başarılı işlere imza atan Abdurrahim Albayrak şimdilik yolun sonuna gelmiş görünüyor. Albayrak'ı listesine almayı düşünen tek isim olan Adnan Öztürk yarıştan çekildi.

        TULUN GERİ DÖNÜYOR: Son dönemde seçimin bir numaralı favorisi olarak öne çıkan Dursun Özbek'in, eski başkan Ünal Aysal'ın danışmanı Bülent Tulun ve camianın önde gelen isimlerinden Semih Haznedaroğlu'nu listesine alacağı iddia edildi.

        6 AY OYNAMAYACAK: Kıran'ın "5 milyon euro'ya anlaştık" dediği Montpellier'li Sanson'un en az 6 ay sahalardan uzak kalacağı ortaya çıktı. Oyuncunun, çarpraz bağlarının koptuğu ve 6 aylık tedavi sürecinin ardından sahalara dönebileceği belirtildi.

        (Fotomaç)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ