Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor İbrahim Hacıosmanoğlu'nun gözyaşları - Trabzonspor Haberleri

        Trabzonspor Kulübü'nün Genel Kurulu'nda gerçekleşen başkanlık seçiminde büyük bir farkla yarışı kaybeden İbrahim Hacıosmanoğlu, kendisi lehine yapılan "Trabzon seninle gurur duyuyor" tezahüratları sonrası gözyaşlarını tutamadı.

        Hacıosmanoğlu,26 Mayıs 2013 tarihinde yapılan seçimlerde kullanılan yaklaşık 4500 oyun 1571'ini alarak Trabzonspor'un 15. başkanı seçilmişti.

        HACIOSMANOĞLU KONUŞTU

        Muharrem Usta'nın Trabzonspor başkanlığına seçilmesinin ardından kongre divan başkanı Ahmet Metin Genç, eski başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nu kürsüye davet etti. 3 başkan adayının medeni bir şekilde yarıştığını ifade eden Genç, kendi adına sonuçlar önceden belli olmasına karşılık salonda bekleyen Hacıosmanoğlu için alkış istedi. Hacıosmanoğlu, konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

        "Trabzonspor'un gerçek sahibi sizlersiniz. Trabzonspor başkanını genel kurullarda belirliyor. Siz de burada bu akşam yeni başkanınızı belirlediniz. Herkesin bu sonuca saygı duyması gerektiğine inanıyorum. Bende saygı duyuyorum. Eğer biz Trabzonspor sevdalılarıysak seçilen yönetimi rahat bırakalım destek olalım. Başarısız olsalar da sürelerini tamamlamalarını sağlayalım ve Trabzonspor'u yukarıya taşımaları adına onlara destek olalım. Haksız yere üzdüğüm, kalbini kırdığım Trabzonspor sevdalıları varsa onlardan özür diliyorum. Haklarını helal etmelerini istiyorum. Benim için Trabzonspor'u siyasete alet etti dediler, hiç bir zaman alet etmedim. Bu kongrede yaşadık. Her aday olduğumda siyasi engeller karşıma çıktı. Ben vefalı bir insanım, vefasızlık görsem de, Hz. Ali'nin çok güzel bir sözü var; vefasızlık görsem de, vefakar olmaya devam edeceğim."

        Şike sürecindeki mücadelenin takipçisi olacaklarını ifade eden Hacıosmanoğlu, "UEFA Temyiz Kurulu'nun karar vermesine 3 ay gibi bir zaman kaldı. FIFA ve CAS devreye girecek. Eğer bu işten sonuç alamazsak bizde Muharrem beyi eleştireceğiz, ‘seni de susturdular' diye. Ben sizlere dize ile veda etmek istiyorum. Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük. Sadece bahar için yaprak döktük" ifadesini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ