Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Lokomotiv Moskova Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda? Muhtemel 11'ler - Futbol Haberleri

        Temsilcimiz Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 32 turu rövanş maçında Lokomotiv Moskova'ya konuk olacak. Peki Lokomotiv Moskova Fenerbahçe maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta başlayacak? İşte detaylar...

        Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 32 turunun ilk maçında Lokomotiv Moskova ile karşılaşmış maçı 2-0'lık skor ile kazanmıştı. Ülker Stadyumu'nda oynanan bu maçta, üstün bir performans sağlayan Fenerbahçe'nin, 2 golünü de Josef de Souza attı. Souza'nın attığı iki golle Fenerbahçe ekibi, Lokomotiv Moskova'yı mağlup etti.

        UEFA Avrupa Ligi son 32 turu rövanş maçında Moskova'da sahaya çıkacak olan sarı-lacivertli takım, ilk maçtan avantajlı sayılabilecek bir skorla ayrıldı.

        UEFA Avrupa Ligi son 32 turu rövanş maçında Lokomotiv Moskova ile Fenerbahçe 25 Şubat Perşembe günü saat 18.00'da karşılaşacak. Lokomotiv Stadyumu'nda oynanacak maç TivibuSpor kanalından canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşmayı Slovakya Futbol Federasyonundan hakem Ivan Kruzliak yönetirken, yardımcılıklarını Martin Balko ve Tomas Somolani üstlenecek.

        LOKOMOTİV MOSKOVA - FENERBAHÇE MUHTEMEL 11'LER

        LOKOMOTİV MOSKOVA: Guilherme, Renat Yanbaev, Nemanja Pejcinovic, Jan Durica, Vitali Denisov, Vedran Corluka, Delvin N’Dinga, Aleksandr Samedov, Manuel Fernandes, Alan Kasaev, Petar Skuletic

        FENERBAHÇE: Fabiano Ribeiro, Gökhan Gönül, Simon Kjaer, Bruno Alves, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Josef de Souza, Alper Potuk, Ozan Tufan, Luis Nani, Robin van Persie

        SAKATLAR: Shiskin, Maicon (L.Moskova) / Markovic, Abdoulaye Ba, Meireles (Fenerbahçe)

        CEZALI: Dmitry Tarasov (Lokomotiv Moskova), Diego Ribas (Fenerbahçe)

        ŞANŞIMIZ VAR

        Lokomotiv Moskova Teknik Direktörü Igor Cherevchenko, UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda konuk edecekleri Fenerbahçe’ye karşı ilk maçı 2-0 kaybetmelerine rağmen tur için şanslarının olduğunu söyledi. Cherevchenko, “Fenerbahçe’nin 2-0’lık avantajı var ama bunu kapatmaya çalışacağız. Şansımız var. Fenerbahçe bunu kendi sahasında başardı, biz de başarabiliriz. Takımımın psikolojisi çok iyi. Fenerbahçe’nin 2-0’lık avantajını kapatmaya çalışacağız. Fizik kondisyon sorunumuz yok. Fenerbahçe’nin şu anda ligi devam ediyor. Biz resmi maç oynamıyorduk. Bunun farkı ortaya çıktı. Futbolcularımla konuştum. Fizik kondisyonlarında bir sıkıntı yok” değerlendirmesinde bulundu. Rus teknik adam, Lokomotiv Stadı’nın çiminin yeni değiştiğini ve zeminde bir sıkıntı olmayacağını da sözlerine ekledi.

        FENERBAHÇE 202.SINAVINDA

        UEFA Avrupa Ligi son 32 turu rövanş maçında yarın Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımına konuk olacak Fenerbahçe, Avrupa'da 202. sınavını verecek. Avrupa'da 41. sezonunu geçiren sarı-lacivertliler, bugüne dek çıktığı 201 maçın 72'sini kazanırken, 41 kez rakipleriyle berabere kalıp, 88 defa sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

        Fenerbahçe bu maçlarda rakip filelere 250 gol gönderirken kalesinde 303 gol gördü.

        Fenerbahçe, Avrupa kupalarında dış sahada 102. kez sahaya çıkacak.

        Bugüne dek rakip sahada oynadığı 101 maçta 24 galibiyet elde eden, 20 maçta beraberlik yaşayan sarı-lacivertliler 57 karşılaşmayı da kaybetti.

        Sarı-lacivertliler, deplasman maçlarında 104 gol atarken, kalesinde 189 gol gördü.

        Fenerbahçe'nin deplasmanda yaptığı 101 maçın dökümü şöyle:

        Organizasyon O G B M
        UEFA Kupası 27 4 6 17
        UEFA Avrupa Ligi 18 10 5 3
        Şampiyon Kulüpler Kupası 17 3 1 13
        Şampiyonlar Ligi Ön Eleme 14 5 4 5
        Şampiyonlar Ligi 20 2 4 14
        Kupa Galipleri Kupası 5 0 0 5
        Toplam 101 24 20 57

        Fenerbahçe, Rus takımlarına karşı 6. kez sahaya çıkacak.

        Tarihinde 3. kez Rus takımlarıyla eşleşen sarı-lacivertliler, bugüne dek çıktığı 5 maçta ikişer galibiyet ve beraberlik, 1 yenilgi aldı.

        İlk kez 2007-2008 sezonunda çeyrek final oynadığı UEFA Şampiyonlar Ligi grup aşamasında bir Rus takımıyla eşleşen Fenerbahçe, CSKA Moskova'yla karşılaştı. Rakibiyle deplasmanda 2-2 berabere kalan Fenerbahçe, Kadıköy'de ise 3-1 kazandı.

        Sarı-lacivertliler, UEFA Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda 2012-2013 sezonunda Spartak Moskova'ya rakip oldu. Rakibine deplasmanda 2-1 yenilen Fenerbahçe, sahasında 1-1 berabere kalınca elendi.

        Fenerbahçe, yarın karşılaşacağı Lokomotiv Moskova'yı geçen hafta 2-0 yenmişti.

        Sarı-lacivertliler, Rusya'da yaptığı 2 maçta birer beraberlik ve yenilgi alırken hiç kazanamadı.

        FENERBAHÇE RUSYA'YA UÇTU

        Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 32 turunun rövanşında yarın deplasmanda Lokomotiv Moskova'yla yapacağı maç için Rusya'ya gitti.

        Sarı-lacivertli kafile, Atatürk Havalimanı'ndan kalkan uçakla Moskova'ya hareket etti. Rusya'nın özel uçağa izin vermemesi nedeniyle kafile, Türk Hava Yollarının (THY) tarifeli seferini kullandı.

        Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları bulunan Lazar Markovic, Raul Meireles ve Abdoulaye Ba ile kırmızı kart cezalısı Diego Ribas kadroda yer almadı. Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'nın Lokomotiv Moskova maçı için belirlediği 20 kişilik kadroda şu isimler yer aldı:

        Volkan Demirel, Fabiano Ribeiro, Ertuğrul Taşkıran, Bruno Alves, Simon Kjaer, Michal Kadlec, Caner Erkin, Hasan Ali Kaldırım, Gökhan Gönül, Şener Özbayraklı, Mehmet Topal, Josef de Souza, Ozan Tufan, Uygar Mert Zeybek, Ramazan Civelek, Volkan Şen, Alper Potuk, Luis Nani, Jose Fernandao ve Robin van Persie.

        LOKOMOTİV İÇİN ÜÇ FARK!

        Eğer Lokomotiv Moskova, 3 fark bir skorla maçı kazanırsa Fenerbahçe, Avrupa'ya veda edecek. Sar-Lacivertli takım için avantajlı geçecek bu maç, 90 dakikanın sonunda Lokomotiv Moskova'nın 2-0'lık galibiyeti ile sonuçlanırsa maç uzatmalara gidecek. Uzatmalar sonucunda skorda bir değişiklik olmadığı takdirde turu geçen takımı penaltılar belirleyecek.

        MAÇI SLOVAK HAKEM IVAN KRUZLIAK YÖNETECEK

        Sarı-Lacivertli takımın, UEFA Avrupa Ligi rövanş maçında karşılaşacağı Lokomotiv Moskova maçını Slovak hakem Ivan Kruzliak yönetecek. UEFA'dan yapılan açıklamada, sarı-lacivertlilerin 2-0 kazandığı müsabakanın rövanşında Slovakya Futbol Federasyonu'ndan hakem Kruzliak'ın görevlendirildiği belirtildi.

        Ivan Kruzliak'ın yardımcılıklarını Skovakya'dan Martin Balko ve Tomas Somolani'nin yapacağı ifade edildi. İlave yardımcı hakemliğini ise Peter Kralovic ile Mario Vlk'nin yapacağı karşılaşmada Tomas Mokos'un dördüncü hakem olarak görev alacağı bildirildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ