Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaşlı futbolcularda hedef Fenerbahçe derbisi! - Beşiktaş Haberleri

        HABERTÜRK SPOR | KARTAL YİĞİT

        Oyuncular kendi aralarında şampiyonluk yarışını ve performanslarını masaya yatırırken özeleştiri de yaptı. Son haftalarda stresin giderek artmasıyla basit hataların çoğaldığını vurgulayan Siyah-Beyazlılar, “Maçların özellikle ilk yarılarında önemli fırsatlar yakalıyoruz. Ancak hepimizin üzerinde golü bir an önce bulma isteği var. Gol geciktikçe takımın üzerindeki baskı da artıyor. Bu da çok net pozisyonların kaçmasına neden oluyor. Bu nedenle, şampiyonluk yarışında en büyük rakibimiz kendimiziz. Paniğe kapılmadan devam etmemiz gerek. Artık daha tecrübeli bir takım olduk. Bu paniği de yenmeyi bilmeliyiz” ifadelerini kullandı.

        'EKSİK KALMAMALIYIZ'

        Beşiktaşlı oyuncuların Kadıköy deplasmanı öncesi birbirini uyardıkları en önemli konu ise kartlar oldu. Derbide eksik kalmanın en büyük handikap olduğunun altını çizen Kartal’ın yıldızlarının, “Öne geçebiliriz, geriye düşebiliriz. Bu çok büyük sorun değil. Bizim için oyunu 11 kişi tamamlamak çok önemli. Eğer sahada sakin kalır ve maçı eksik kalmadan tamamlarsak, geriye bile düşsek her skorun üstesinden gelebiliriz” dedikleri öğrenildi.

        EZBERE DERBİ

        Beşiktaş teknik ekibi de derbi hazırlıklarına başladı. Fenerbahçe’nin son maçlarını tek tek inceleyen, en ince ayrıntılara kadar analiz eden teknik direktör Şenol Güneş ve yardımcıları, bu bilgileri oyuncularına aktarıyor. Kartal’ın pazartesi günkü maça kadar rakibin zaaflarını ve güçlü yönlerini ezberlemesi, sahada bu bilgileri sonuca dönüştürmesi hedefleniyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ