Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İtalya Pjanic'e Chelsea yolu gözüktü - Futbol Haberleri

        HTSPOR | DIŞ HABERLER

        İngiltere Premier Lig takımlarından Chelsea'nin gelecek sezon orta saha oyuncusu Miralem Pjanic'i kadrosuna katmak istediği iddia edildi.

        Teknik direktörlük koltuğuna Antonio Conte'yi getirmeye hazırlanan Londra ekibinde, İtalyan hoca gelecek sezonun kadrosunu kurmak için hazırlıklara başladı.Bu sezon ligde ve Avrupa'da aldığı kötü sonuçlarla Jose Mourinho'yu takımdan gönderen ve Guus Hiddink'i takımın başına getiren Chelsea'nin gelecek sezon Conte ile anlaştığı iddiaları kamuoyunda ses getirmişti.

        The Times'ın haberine göre, conte'nin kadrosunda görmek istediği Pjanic'in menajeri ile Chelsea'nin yöneticisi Marina Granovskaia bir görüşme gerçekleştirdi.Bosna Hersekli yıldız futbolcunun Premier Lig'e transfer olmaya sıcak baktığı ancak Roma'nın başarılı orta saha oyuncusunu kadroda tutmak istediği ifade edildi.

        Avrupa'nın en iyi orta saha oyuncuları arasında gösterilen 25 yaşındaki Pjanic'in Roma ile olan sözleşmesi 2018'de sona erecek.Sözleşmesindeki serbest kalma maddesi 31 milyon pound olan başarılı futbolcu, 2011 yılında Lyon'dan 9 milyon euro'ya transfer edilmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ