Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İspanya Filipe Luis, Messi'ye çattı

        HTSPOR.COM | DIŞ HABERLER

        İspanya La Liga takımlarından Atletico Madrid'in yıldızı Filipe Luis, Lionel Messi hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.

        İspanya basınına konuşan Brezilyalı savunmacı, "Messi basın ve hakemler tarafından korunuyor" diyerek Arjantinli yıldıza ayrıcalık tanındığını ifade etti.

        Barcelona maçında gördüğü kırmızı kartı değerlendiren Luis, "Kırmızı kart kararı hatalı değildi. Kırmızı kart görüp bir maç ceza almam gerekiyordu ve öyle de oldu" şeklinde konuştu.

        Messi'ye yaptığı faulü değerlendiren Luis, "Topa hareket ettim, başka şansım yoktu. Ama Messi basının himayesinde. Tüm zamanların en iyi oyuncusunu herkes izlemek istiyor ve bunu o yarattı" dedi.

        Geçtiğimiz haftalarda Barcelona ile deplasmanda karşılaşan Atletico Madrid'de, Filipe Luis ve Diego Godin kırmızı kart görerek oyun dışında kalmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ