Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Bitexen Antalyaspor Beşiktaş Antalyaspor maçı ne zmaan, saat kaçta, hangi kanalda başlayacak? - Bitexen Antalyaspor Haberleri

        HTSPOR

        Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında 60 puanla lider koltuğunda oturan Beşiktaş, Antalyaspor ile mücadele edecek. Peki Beşiktaş Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda başlayacak? İşte Beşiktaş Antalyaspor maçı hakkında tüm detaylar haberimizde...

        Beşiktaş’ta, Antalyaspor maçı öncesi 5 futbolcu kart cezası sınırında bulunuyor. Siyah-Beyazlı oyuncular Mario Gomez, Andreas Beck, İsmail Köybaşı, Olcay Şahan ve Ricardo Quaresma, Akdeniz ekibiyle oynanacak maçta sarı kart görmeleri durumunda 27. haftadaki Kasımpaşa karşılaşmasında forma giyemeyecek.

        NE MUTLU KI BEŞIKTAŞLIYIZ

        Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, 113 yıldır Türk sporunun lokomotifi olduklarını belirterek, “Harp yıllarından bugüne kadar cephede vatanı uğruna hayatını kaybeden, vatanı uğruna gözünü kırpmadan canını vererek şehit olan binlerce kişiyi rahmetle anıyoruz” dedi. Orman, sözlerini şöyle sürdürdü: “Ne mutlu bize ki Beşiktaşlıyız. Kısa sürede yeni mabedimize taşınacağız. Tarifi imkansız bir sevinç ve heyecan yaşamaktayız. Şampiyonluğu kazanıp, geleceğimizi daha da güçlendirmek en büyük amacımız.”

        DERBIYI BIRAK ANTALYA’YA BAK

        Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş, rakipten çok kendi maçlarına konsantre olmaları gerektiğini takımına aşılamaya çalışıyor. Antalya ile bugün karşılaşacak olan Kartal’da Güneş, futbolcularıyla toplantı yaparak rakibin eksik ve güçlü yönlerini anlattı. Geride kalan 9 maçın final niteliği taşıdığını belirten Güneş,“Ligde artık sayılı haftalar var. Bizi Fenerbahçe değil, kendimizin ne yapacağı ilgilendirir. Bu hafta derbi var ama biz Antalyaspor’a bakmalıyız. Bu maçı alalım ona göre derbinin sonucuna bakarız” ifadelerini kullandı.

        PARTİ ZAMANI

        Beşiktaş, bugün 113. yaş günü kutlamasını yapacak. Şeref Bey’in kabrini ziyaret ile başlayacak etkinlikler Vodafone Arena’da pasta kesimi ile devam edecek. Saat 19:00’daki Antalya maçında ise kutlamalar şölen havasına dönecek.

        1903 yılında Ahmet Fetgeri ile birlikte, 22 kişilik bir grup gencin hayata geçirdiği Beşiktaş Jimnastik Kulübü bugün 113. yaşına basacak. Başkan Fikret Orman ve yöneticiler saat 11.00’de Çırağan Caddesi’nde bulunan Yahya Efendi Türbesi’nde kulübün kurucularından Şeref Bey’in kabrini ziyaret edecek. Başkan ve yöneticiler daha sonra Vodafone Arena’ya giderek burada pasta kestikten sonra Başakşehir’de oynanacak Antalyaspor maçına geçecekler.

        BEŞİKTAŞ ANTALYASPOR MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

        Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Beşiktaş, Antalyaspor'u konuk edecek. Beşiktaş-Antalyaspor maçı 19 Mart Cumartesi(bugün) günü saat 19.00'da başlayacak. Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda hakem Hüseyin Göçek'in yöneteceği maç Lig Tv kanalından canlı olarak yayınlanacak.

        BEŞİKTAŞ: Tolga, Beck, Marcelo, Delgado, İsmail, Quaresma, Atiba, Oğuzhan, Sosa, Kerim, Gomez

        TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

        ANTALYASPOR: Mbolhi, Rıdvan, Celustka, Diego, Motta, Yekta, Makoun, Serdar, Mbilla, Danilo, Eto’o

        TEKNİK DİREKTÖR: Jose Morais

        BAŞAKŞEHİR’DE 17 BİN KİŞİLİK KORO

        Yönetimle küskünlüklerini gideren ve Passolig kartı alarak tribünlere koşan Çarşı Grubu da Antalyaspor maçı başladıktan hemen sonra harekete geçecek. Başakşehir Fatih Terim Stadı’nı dolduracak olan 17 bine yakın Beşiktaş taraftarı, saatler 19.03’ü gösterdiğinde, koro halinde futbolcuları destekleyen ve kuruluş yıl dönümünü anımsatan sloganlar atacak.

        10 NISAN’DA AÇILIŞ 11 NISAN’DA BURSA MAÇI

        Vodafone Arena’nın açılışı için geri sayıma geçen Beşiktaş’ın isteğini TFF geri çevirmedi. 28. haftadaki Bursa maçını Arena’da oynamak isteyen Siyah-Beyazlılar, 9 Nisan olarak açıklanan maç tarihini, 11 Nisan Pazartesi gününe aldırmak için TFF’ye başvurdu. 10 Nisan’da yeni mabedin açılışını yapacak olan Beşiktaş’ın bu talebine olumlu yanıt geldi ve Beşiktaş-Bursa maçı 11 Nisan Pazartesi saat 20:00’ye alındı. 11 Nisan Pazartesi günü oynanması gereken G.Saray-Ç.Rize maçı ise 9 Nisan Cumartesi saat 19:00’a alındı. TFF, 29. hafta programında da değişiklik yaptı. Buna göre; 18 Nisan Pazartesi günü saat 20:00’de oynanacak olan Antalya-G.Saray maçı 15 Nisan Cuma saat 20:00’ye; 15 Nisan Cuma günü saat 20:00’de oynanacak olan G.BirliğiTrabzon maçı ise 18 Nisan Pazartesi saat 20:00’ye alındı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ