Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe Lazar Markovic'ten vazgeçti - Fenerbahçe Haberleri

        Liverpool'dan bir yıllığına kiralanan Lazar Markovic sezon sonunda İngiltere'ye geri dönecek. Sarı lacivertli yönetim yeterince verim alınamayan futbolcu için transfer çalışması yapmayı düşünmüyor.

        Markovic'in kiralama sözleşmesinde satın alma opsiyonu da bulunmuyor. Sık sık sakatlık yaşayan Sırp oyuncu formasından uzun süre uzak kaldı. Fenerbahçe şu ana kadar bu sezon 48 resmi maça çıkarken Markovic bu maçların 20'sinde süre alabildi. Markovic'in ilk 11'de forma giyebildiği maç sayısı 13'te kalırken, genç oyuncu sadece iki gol atabildi. Sırp oyuncu bu golleri Celtic ve Tuzlaspor'a attı.

        AĞRILARI DEVAM EDİYOR!

        Bu arada önümüzdeki günlerde takıma dönmesi beklenen Markovic'in ağrıları devam ediyor. Sırp oyuncu bir süre daha takımdan ayrı kalacak. Markovic'in milli maçlar için verilen aradan sonra oynanacak Osmanlıspor maçına yetişmesi de zor görünüyor.

        Markoviç antrenmanlarda kendisine verilen antrenman programını uygulamaya devam ediyor. Lazar Markovic 5 Şubat'ta oynanan Antalyaspor maçından beri forma giyemiyor.

        (Fanatik)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ