Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Akhisar Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta? Q7 ve Gomez'den yeni taktik! - Beşiktaş Haberleri

        HTSPOR

        Spor Toto Süper Lig'in 30. hafta maçlarında ligde lider koltuğunda oturan Beşiktaş, Akhisar Belediyespor'a konuk olacak. Peki Akhisar Belediyespor-Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçtai hangi kanalda başlayacak? İşte detaylar...

        Süper Lig'de 69 puanla liderlik koltuğunda oturan Siyah-Beyazlılar, şampiyonluk yarışında Fenerbahçe ile arasındaki 5 puanlık farktan dolayı önemli bir avantajı elinde bulunduruyor.

        Q17 VE GOMEZ ÖZEL ÇALIŞTI: ORTA-KAFA-GOL!

        Akhisar maçının hazırlıklarını dün yaptığı idmanla tamamlayan Beşiktaş’ta kart cezası sona eren Ricardo Quaresma takıma dönüyor. Güneş’in 11’de şans vereceği Portekizli, hafta boyunca Mario Gomez’le kanatlardan gol organizasyonu çalıştı. Douglao’nun olmamasını avantaja çevirmek isteyen Şenol Güneş de öğrencilerinden bol bol orta yapmalarını istedi. Öte yandan Kartal’da son haftaların formda ismi Kerim Frei ile sakatlığı yeni yeni atlatan Gökhan Töre kulübede oturacak.

        EGE SİYAH-BEYAZ

        Şampiyonluk özlemine bu sezon son vermeye hazırlanan Beşiktaş’ta taraftarlar da en az takım kadar sıkı çalışıyor! Statsız Kartal’ı hiçbir yerde yalnız bırakmayan, deplasmanları iç saha maçlarına çeviren Siyah-Beyazlılar, Akhisar karşılaşması öncesi adeta Ege’ye çıkarma yaptı. İzmir’de takımı meşalelerle ve çiçeklerle şampiyon olmuşçasına karşılayan 2 bin kadar taraftar, ardından kafileye Manisa’ya kadar eşlik etti.

        AKHİSAR BELEDİYESPOR-BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

        Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Akhisar Belediyespor ile Beşiktaş karşı karşıya geliyor. Akhisar Belediyespor-Beşiktaş maçı 23 Nisan Cumartesi günü saat 19.00'da başlayacak. 19 Mayıs Stadı'nda hakem Cüneyt Çakır'ın yöneteceği maç Lig TV kanalından canlı yayınlanacak.

        QUARESMA DÖNÜYOR!

        Lider Beşiktaş’ın yarın oynayacağı Akhisar maçının kadrosu netleşiyor. Kart cezası biten Quaresma’nın yanı sıra, sarı kart cezalısı Andreas Beck’in yerine Serdar Kurtuluş karşılaşmaya ilk 11’de başlayacak. Gökhan Töre’yi yine yedekte tutmayı düşünen teknik direktör Şenol Güneş’in Olcay’ı da kenarda tutup ilk 11’de Kerim Frei’a şans vermesi bekleniyor.

        BOYKO AYRILMAK İSTİYOR!

        Beşiktaş’ın devre arasında Dnipro’dan kadrosuna kattığı Denys Boyko, Tolga Zengin’in başarılı performansı nedeniyle kulübeye mahkum kalınca ayrılma kararı aldı. Kendisine verilen şansları iyi kullanamayan Ukraynalı kalecinin, teknik direktör Şenol Güneş ve kaleci antrenörü Jose Sambade ile kritik bir görüşme yaptığı ve ayrılmak istediğini bildirdiği ileri sürüldü. Boyko’nun bu talebi yönetime aktarılırken, oyuncunun kiralık olarak gönderilmesinin gündemde olduğu ifade edildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ