Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Kieran Tierney: "Nani ve Van Persie gibi oyunculara karşı gergin olmamalıydım" - Fenerbahçe Haberleri

        HTSPOR.COM | DIŞ HABERLER

        İskoçya takımlarından Celtic'in genç futbolcusu Kieran Tierney, Fenerbahçe ile UEFA Avrupa Ligi'nde oynadıkları maçı unutamadığını dile getirdi.

        18 yaşındaki genç sol bek, bu sezon ligde 20 maçta forma giyerken Avrupa Ligi'nde ise 4 karşılaşmada mücadele etme şansı buldu.

        A takıma çıkmasıyla kendisini geliştirdiğini söyleyen Tierney, "Bu sezon çok şey öğrendim. U20'den sonra büyük bir sıçrama yaptım. Fiziksel olarak buna adapte olmak kolay olmadı" dedi.

        Fenerbahçe ile oynadıkları maç hakkında konuşan Kieran, "Takımdaki üçüncü maçım Fenerbahçe'ye karşıydı. Hatırlıyorum 'bu çok zorlu' demiştim. Nani ve Van Persie gibi oyunculara karşı oynayacağımı biliyordum ve gergin olmamalıydım" ifadelerini kullandı.

        Genç futbolcu, "Maç öncesinde insanalr sosyal medyadan Nani'nin başarılarını yazıyordu. Ama bunları düşünmemelisiniz. Antrenörüm ve taraftarların desteğini hissetmek rahatlattı" şeklinde konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ