Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Lukas Podolski'den Yasin Öztekin'e sert tepki - Galatasaray Haberleri

        HTSPOR.COM

        Bursa’daki maçta iki takım da inanılmaz goller kaçırırken, G.Saray’ın 3 puanla dönememesinde Yasin’in harcadığı pozisyonlar başrolü oynadı. Henüz 7. dakikada Olcan’ın harika pasında kaleciden sıyrılıp sağ çaprazdan topu kaleye göndermeyi düşünen Yasin, çok kötü bir vuruşla meşin yuvarlağı auta attı. İkinci devrenin son bölümünde kaçanlar ise “Yok artık” dedirtti... 79. dakikada Selçuk’un uzun pasında Yasin soldan hızla ceza alanına girdi. Kaleci Harun’la karşı karşıyayken, pas bekleyen Podolski’ye topu vermeyip şutu denedi. Meşin yuvarlak auta giderken, üzüntüden yere yığılan ve iki elleriyle yüzünü kapatan Yasin, Podolski’den hiç beklemediği bir tepki gördü. Maç boyu gergin gözüken ve ilk yarının sonunda hakeme itirazları nedeniyle sarı gören Lukas Podolski, hemen Yasin’in yanına koşup yüzüne eğilerek yerdeki takım arkadaşını sert şekilde azarladı. Çok sinirli olduğu gözlenen Podolski, Yasin’in eline fiske attı.

        AYDINUS KAVGAYI ÖNLEDİ

        Büyük şok yaşayan Yasin Öztekin, yerden kalkıp uzaklaşan Podolski’nin arkasından gitti. Fırat Aydınus hemen araya girip tartışmanın kavgaya dönüşmesini engelledi. Yasin, son dakikalarda öfkesini oyuna yönlendirdi ve üst üste pozisyonlar üretti. 83’te Podolski’ye pasında Alman oyuncu vuramazken, aynı dakika içinde kale dibinde fırsat bulan Yasin bunu da değerlendiremedi.

        PODOLSKİ'DEN AÇIKLAMA

        Konu hakkında maç sonrasında açıklama yapan Podolski, "Yasin ile herhangi bir problemim yok. Maç içerisinde duygusal anlar olabiliyor. Soyunma odasında Yasin ile konuştum zaten. Aramızda herhangi bir sorun yok" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ