Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa T. Konyaspor - Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak? - Tümosan Konyaspor Haberleri

        Ligin son haftalarında zorlu karşılaşmalara çıkan Kasımpaşa, Avrupa Kupalarını yüksek oranda garantileyen T.Konyaspor ile karşılaşıyor. Peki iki takım için çekişmeli geçmesi beklenen T.Konyaspor-Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak? İşte maç hakkında detaylar...

        T.KONYASPOR-KASIMPAŞAMAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA YAYINLANACAK?

        Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında T.Konyasporile Kasımpaşakarşı karşıya geliyor. T.Konyaspor-Kasımpaşamaçı 09Mayıs Pazartesi(bugün) günü saat 20.00'de başlayacak. TorkuArena'daçekişmeli geçecek maç,Lig TV kanalından canlı olarak yayınlanacak. Bu maçın hakemi Ali Palabıyık olurken, yardımcılıklarını Fevzi Demirhan ve Serkan Çimen üstelenecek.

        MAÇ İSTATİSTİKLERİ

        T.Konyaspor ve Kasımpaşa, Süper Lig'de dokuz kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda Kasımpaşa'nın 4-3'lük üstünlüğü bulunuyor.

        İki takım arasında ligde oynanan son beş maçta taraflar sırayla galibiyetler aldılar. Son maçı Kasımpaşa kazanmıştı.

        Kasımpaşa'nın, Konyaspor'a karşı ligde aldığı dört galibiyetin üçü 2-1'lik skorlar ile geldi.

        İki takım arasında Süper Lig'de oynanan dokuz maç sadece dört farklı skor ile tamamlandı (5 maç 2-1, 2 maç 2-2, 1 maç 3-1 ve 1 maç 2-0).

        Konyaspor Süper Lig'de evinde oynadığı son 13 maçta hiç yenilmedi (10G 3B); son 21 iç saha maçında ise bir kez kaybetti (Galatasaray, 4-1).

        Bu sezon ligde en az kafa vuruşu yapan takım Konyaspor (29); Kasımpaşa ise Fenerbahçe'nin (100) ardından en fazla kafa vuruşu yapan ikinci takım (74).

        Bu sezon Süper Lig'de penaltıdan en az gol atan takım Kasımpaşa (1); penaltıdan yedikleri gol sayısı ise beş.

        Ömer Ali Şahiner Süper Lig'de forma giydiği son 10 maçta yedi gole katkıda bulundu (iki gol, beş asist).

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ