Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Tümosan Konyaspor Konyaspor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta? İlk 11'ler belli oldu - Tümosan Konyaspor Haberleri

        Osmanlıspor karşısında aldığı 3-1 skorlu galibiyetle şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in son maçında Torku Konyaspor ile karşı karşıya geliyor. Peki Torku Konyaspor-Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda başlayacak? Beşiktaş maçı bilet fiyatları ve maç hakkında detaylar haberimizde...

        TORKU KONYASPOR-BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

        Spor Toto Süper Lig'in 34 ve sonhaftasıkapsamında oynanacak Torku Konyaspor Beşiktaşmaçı 18 Mayıs Çarşambagünü, saat 19:00'da, Lig TVkanalından canlı izlenebilecek.

        Şampiyon Beşiktaş ile üçüncü sıradaki Torku Konyaspor, yarın yapacakları sezonun son hafta maçıyla lig tarihinde 30. kez karşı karşıya gelecek.

        Beşiktaş, geride kalan 29 maçtan 17'sini kazandı, 9'unda berabere kaldı, sadece 3'ünü yitirdi.

        Lig maçlarında Beşiktaş'ın 57 golüne, Konyaspor 23 golle karşılık verdi.

        Sezonun ilk yarısında İstanbul'da yapılan maçı Beşiktaş 4-0 kazandı.

        Bu arada, iki takım bu sezon Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalde eşleşti ve Torku Konyaspor, İstanbul'da 2-1, Konya'da da 1-0'lık sonuçlarla galip gelerek, turu geçen taraf oldu.

        İLK 11'LER

        TORKU KONYASPOR: Serkan, Skubic, Ali Turan, Vukovic, Douglas, Volkan, Ali Çamdalı, Ömer Ali, Bajic, Traore, Halil İbrahim

        BEŞİKTAŞ: Boyko, Serdar, Alexis, Marcelo, Tosic, Necip, Tolgay, Kerim, Sosa, Olcay, Cenk

        T.KONYASPOR BEŞİKTAŞ BİLET FİYATLARI

        T.Konyaspor, lig şampiyonu Beşiktaş’la oynayacağı maçın 20 ile 90 TL arasında olduğunu açıkladığı bilet fiyatlarını, dün değiştirdi. Yeşil-Beyazlılar, bilet fiyatlarının misafir tribününde 455, diğer tribünler için de 350 lira ile 500 lira olduğunu duyurdu.

        Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, yapılan değişikliğin Beşiktaş Kulübü ve taraftarlarıyla ilgisi olmadığını belirtti, şunları söyledi: “Kasımpaşa maçından sonra PFDK kötü tezahürattan 100 bin lira para cezası vermesi ile kuzey kale arkası tribüne giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının da bloke edilmesi cezasının haksız olduğuna inanıyoruz. Tahkim Kurulu’na yaptığımız itirazın değerlendirilmemesi ve reddedilmesi üzerine TFF, PFDK ve Tahkim’e tepki için bilet fiyatlarını yükselttik.”

        Kategori Bilet Fiyatı
        1. Kategori 500,00 TL
        2. Kategori 475,00 TL
        3. Kategori 350,00 TL
        Misafir 455,00 TL

        BEŞİKTAŞ SON SEKİZ MAÇTA ÜÇ KEZ KAZANABİLDİ

        Beşiktaş, genelde açık ara üstünlük kurduğu Konyaspor'u son maçlarda yenmekte zorlanıyor.

        Siyah-beyazlılar, rakibiyle ligde yaptığı son 8 maçtan 3'ünü kazanırken, 4 kez berabere kaldı, bir kez de yenildi.

        Bu arada iki takım arasındaki 29 lig maçından Konyaspor 11'inde gol atamazken, Beşiktaş ise sadece 4'ünde gol yollarında suskun kaldı.

        KONYA'DAKİ MAÇLARIN YARISINA YAKINI BEŞİKTAŞ'IN

        Taraflar arasında ligde Konya'da yapılan 14 maçtan 6'sını Beşiktaş kazandı, 7 maç berabere sonuçlandı, 1 maçta da ev sahibi ekip galip geldi.

        Konyaspor, sahasında Beşiktaş karşısında ligdeki tek galibiyetini, 2006-2007 sezonunun ikinci yarısında 2-1'lik sonuçla aldı.

        Konya'da Beşiktaş 23, ev sahibi ekip ise 14 gol attı.

        BEŞİKTAŞ'TAN TARİHİ FARK

        Beşiktaş, lig tarihindeki en farklı skorlu galibiyetlerinden birini, 1992-1993 sezonunda İstanbul'daki maçta 7-0'lık sonuçla Konyaspor karşısında aldı.

        Konyaspor ise Beşiktaş karşısında ligdeki 3 galibiyetini de tek farklı skorlarla elde etti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ