Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş şampiyonluk kutlaması biletleri ne kadar? - Beşiktaş Haberleri

        Matematiksel puan hesaplamaları nedeniyle Osmanlıspor maçında kupa töreni hazırlığı yapmayan Beşiktaş, 19 Mayıs Perşembe günü için şampiyonluk kutlaması biletlerini piyasaya sundu. Peki Beşiktaş'ın şampiyonluk kutlaması bilet fiyatları ne kadar olacak?

        19 Mayıs 2016 tarihinde, saat 20:00'da yapılacak olan şampiyonluk kutlamaları, birçok etkinliğe sahne olacak.

        Vodafone Arena'daki şampiyonluk etkinliğinePassolig üzerinden satışa sunuşan biletler ile katılacak olan taraftarlar, biletleri passo.com.tr üzerinden satın alabilecek.

        BEŞİKTAŞ ŞAMPİYONLUK KUTLAMASINDA NELER OLACAK?

        Beşiktaşlı taraftarların yoğun ilgi göstermesi beklenen etkinlikte, ışık ve ses gösterilerinin yanı sıra birçok sanatçı da sahnede olacak. Hayko Cepkin, Hakan Peker, Hakan Altun, Demet Akalın gibi sanatçılar20:00 itibariyle verecekleri konserler ile taraftarların güzel bir gece geçirmesini sağlayacak.

        FİKRET ORMAN: KUPA TÖRENİNDE İNANILMAZ BİR GÖSTERİ YAPACAĞIZ

        Beşiktaş'ın şampiyonluk kutlamaları ile ilgili açıklamalarda bulunan Fikret Orman, “Biz stadı açtığımızda bazı eksikleri vardı. Ama teknolojik olarak o kadar ileri bir alt yapıya sahip ki her şeyi kontrol edebiliyoruz. Her türlü güvenlik açığını yakalayıp, her şeye vakıf olabiliyoruz. Bundan sonra stadımızda olan biten her şeyi basınla paylaşacağız. Kulübümüze zarar verilmesine müsaade etmeyeceğiz. Önümüzdeki sene itibariyle de Vodafone Arena kulübümüze 200 milyon TL civarında bir gelir sağlayacak. En kısa sürede müzemizi ve restoran kısımlarını da açacağız.

        Kupa töreninde inanılmaz bir gösteri yapacağız. Öncesinde takımımız tekne konvoyuyla boğazı geçecek ve devamında da otobüsle stada gelecek. Gelen taraftarlarımıza 3 boyutlu bir gösteri sunacağız. Vodafone gibi bir teknoloji devi arkamızda olunca bazı şeyler daha kolay oluyor." ifadesinde bulundu.

        BİLET FİYATLARI NE KADAR?

        Kategori Bilet Fiyatı
        VIP 325,00 TL
        1903 325,00 TL
        1. Kategori 180,00 TL
        2. Kategori 165,00 TL
        3. Kategori 150,00 TL
        4. Kategori 130,00 TL
        5. Kategori 110,00 TL
        6. Kategori 100,00 TL
        7. Kategori 65,00 TL
        8. Kategori 60,00 TL

        ENGELLİ TRİBÜNÜ İÇİN BİLET TALEPLERİ

        Yüzde 50 ve üzeri engelli taraftarların, bilet taleplerini ekte belirtilen formu eksiksiz doldurarak istenilen belgelerle birlikte 0212 258 81 94 numaralı faks numaramıza göndermeleri gerekmektedir.

        ENGELLİ TRİBÜNÜ BİLET TALEP FORMU İÇİN TIKLAYINIZ

        Engelli tribün bileti, Vodafone Arena Stadyumu engelli tribün kapasitesiyle sınırlı olduğundan 16 Mayıs - 17 Mayıs tarihleri arasında yapılacak, talep sırası dikkate alınarak bilet yüklemeleri yapılacaktır. Engelli biletlerinden faydalanacak taraftarlarınBJK logolu Passolig kartlarının olması gerekmektedir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ