Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Gaziantep FK_old Erdem Şen: İftira atıyorlar - Futbol Haberleri

        490 bin TL alacağından vazgeçerek kulüple olan sözleşmesini feshettiğini belirten Şen; " Sezon başından bu yana hatta geçen sezondan bu yana bir takım sorunlar yaşadım. Takımdaki arkadaşlarımı bana düşman etmek için her şeyi yaptılar. Benim tek istediğim ise hak ettiğim paramın ödenmesiydi. Paramı istediğim için önce kadro dışı bıraktılar daha sonra ise farklı yöntemlerle benimle anlaşma yoluna gittiler. Ben tüm bu yapılanlara rağmen onlarla her zaman iyi olmaya çalıştım. Teknik direktör Mutlu Topçu takımdan ayrıldıktan sonra beni kulübe çağırdılar. Benden takımın kalan son 3 maçında sahada olup oynamamı istediler. Ben onlara kadro dışı kaldığımı hatırlatarak affedilsem ve oynasam bile verimli olamayacağımı ilettim. Zaten ok yaydan çıkmıştı. Alacaklarımı alamadığım dolayısıyla zaten kulübü TFF'ye vermiştim."

        "MUSTAFA KIZIL KENDİSİNDEN PARA İSTEMEYEN OYUNCUYU SEVER"

        Gaziantepspor'da yaşadıklarını anlatan ve yöneticiler hakkında iddialı sözler söyleyen Şen, "Yine kendilerince farklı oyunlar içerisine girmişlerdi. Ve kendileri de bu durumu bildikleri için benimle anlaşma yolunu seçtiler. Bende bu durumun iki taraf için iyi olacağını düşünerek kabul ettim. Türkiye'de herhangi bir kulüpte oynamayacağımı onlara masada söyledim. Çünkü beni bırakma şartlarından biri de buydu. Paramdan vazgeçtiğim yetmemiş gibi beni bu şekilde bir maddeyi kabul ettirme yolunu da seçtiler. Galiba beni rakip olarak gördüler ve korktular ki böyle düşündüler. Ben buradan kurtulmak için her şeyi göze almıştım. Gerekirse borçlanmayı bile. Çünkü İbrahim Kızıl'ın sadece kağıt üzerinde başkan olduğu bir takımda gerçek başkan sıfatında olan Mustafa Kızıl ile sorun üstüne sorun yaşıyorduk. Aslında Mustafa Kızıl kendisinden para istemeyen oyuncuyu severdi. Ben öyle olmadığım için bu tür problemlerle karşı karşıya kaldım. Nitekim her şeye rağmen geçen sezondan ve bu sezondan kalan alacaklarımdan vazgeçerek sözleşmeyi karşılıklı olarak sonlandırdık" dedi.

        TFF'YE FESİH KAĞIDININ ASLINI GÖNDERMEDİLER

        Şen, röportajında şu ifadeleri kullandı; "Sözleşmenin karşılıklı fesih edilmesine rağmen Türkiye Futbol Federasyonu'nda hala Gaziantepspor'un futbolcusu olarak gözükmem beni kuşkulandırdı. TFF'den irtibata geçtim bize fesih kağıdının renkli fotokopisinin geldiğini ve bu dosyanın sahte olarak kabul edilmesi gerekçesiyle feshin onaylanmayacağını söylediler. Bende Paris'ten sabah uçağıyla Gaziantep'e geldim. Direk Celal Doğan Tesisleri'ne gittim. Kulüp dosyalarının bulunduğu odanın anahtarını temizlikçiden alarak sadece kendime ait evrakı aldım. Bu zaten bana ait olan bir şey. Ben kulübün maddi değer ya da herhangi başka bir kişiye yada kuruma ait birşeye ne dokundum ne karıştım. Evrakı alarak TFF'ye göndermek üzere yola çıktım. Beni hırsızlık suçlamasıyla polise şikayet ediyorlar. Allah biliyor ya herkesin ettiği yoluna gelecektir. Er ya da geç. Kendilerinin yapamadığı işi tamamladım. Belki ben böyle bir şey yapmasaydım. Belki hafta belki aylar sonra o evrak TFF'ye ulaşacaktı. Başka bir şey düşünmedikleri ve yapmayacaklarının da garantisini kimse vermez. Çünkü Gaziantepspor'da hayatımda yaşamadığım çok ilginç şeylerle karşılaştım. O yüzden Gaziantepspor'un yaptığı açıklama kendilerini temiz göstermek adına başarılı bir açıklama olmuş."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ