Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Oyuncularını Galatasaray ile oynanacak kupa finaline motive edemeyen Vitor Pereira, yönetimden yardım istedi - Fenerbahçe Haberleri

        HABERTÜRK SPOR | AHMET SELİM KUL

        Fenerbahçe’de teknik direktör Vitor Pereira’yı derbi ateşi bastı... Portekizli çalıştırıcı hem kendi hem de futbolcular açısından son şans olarak görülen Ziraat Türkiye Kupası’na büyük önem veriyor. Ancak gelin görün ki Samandıra’nın havası hiç de yerinde değil. Futbolcular ligi kaybetmenin verdiği üzüntüyü ve şoku üzerlerinden bir türlü atamıyorlar. Vitor Pereira her ne kadar sürekli moral verici konuşmalar yapsa da talebelerini bir türlü Galatasaray derbisinin havasına sokamıyor. Böyle olunca da tecrübeli çalıştırıcı çareyi yönetimden yardım istemekte buldu.

        ‘KONSANTRE EDEMİYORUM’

        Portekizli hoca yöneticilerle yaptığı görüşmede futbolcuların morallerinin bozuk olduğunu ve Galatasaray maçı için havaya sokamadığını iletti. Vitor Pereira, “Takım çok dağınık bir durumda. Herkesin kafası başka yerde. Konsantre etmekte zorluk çekiyorum. Derbinin havasına sokmam için bana yardım edin” çağrısını yönetim de olumlu buldu. Yöneticilerin bugünden itibaren Samandıra’ya giderek oyuncuları havaya sokmaya çalışacakları belirtildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ