Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Vitor Pereira'dan oyuncularına uyarı: 'Aman geriye düşmeyelim' - Fenerbahçe Haberleri

        HABERTÜRK SPOR / Ahmet Selim KUL

        Teknik direktör Vitor Pereira, Ziraat Türkiye Kupası finalinde yarın Galatasaray ile oynayacakları maç için futbolcularına son uyarılarını yapıyor...

        Portekizli çalıştırıcı kendilerini zor bir derbinin beklediğini belirtirken önemli bir konunun da altını çizdi. Sarı-Lacivertliler’in tecrübeli çalıştırıcısı futbolcularla yaptığı toplantıda, “Bu sezon geriye düştüğümüz hiçbir maçı kazanamadık. Bu bizim kırılgan bir takım olduğumuzu gösteriyor. Ne yapıp edip geriye düşmeyelim. Maç 0-0 devam ettiği sürece kupaya yakın olan taraf biz olacağız. Bunun için de hepinizden çok dikkatli olmanızı istiyorum” dedi.

        ‘SABIRLI OLUN’

        Derbide oyunun kontrolünü ellerinde tutmalarının gerektiğini de belirten Pereira, “Sizlerden kalitenizi göstermenizi istiyorum. Ola ki maçta geriye düşersek de paniğe kapılmayın, sabırlı olun. Yani daha önceki maçlarda yaptığınız hataları tekrarlamayın. Disiplini elden bırakmazsak sonunda arzuladığımız skora ulaşırız” diye konuştu.

        PORTEKİZLİ HOCA, KENDİ OYNAYACAKMIŞ GİBİ HIRSLI!

        Vitor Pereira, Fenerbahçe’deki geleceğinin Galatasaray ile yarın oynayacakları maça bağlı olduğunun farkında. Bunun için de Pereira şu anda Samandıra’da en hırslı kişi konumunda. Futbolcular maça konsantre olmakta zorluk çekerken Portekizli hoca sanki kendi oynayacakmış gibi hırslı bir görüntü çiziyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ