Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'ye Borussia Mönchengladbach'ta oynayan Thorgan Hazard'ı önerdiler - Fenerbahçe Haberleri

        UEFA ile yaptığı mali anlaşma gereğince ayağını yorganına göre uzatmak zorunda kalan ancak buna rağmen en uygun maliyete çok başarılı transfer hamleleri yapan Fenerbahçe yönetimi, kadroyu teknik patron Vitor Pereira'nın istediği bir orta saha oyuncusu ile tamamlamak istiyor.

        Twente'nin Faslı yıldızı Hakim Ziyech için uzun zamandır mesai harcayan Fenerbahçe yönetimi, Bundesliga'da Borussia Mönchengladbach forması giyen Belçikalı yıldız Thorgan Hazard önerildi.

        Chelsea'de forma giyen Eden Hazard'ın kardeşi olan yıldız futbolcunun Alman kulübüyle 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

        Fenerbahçe bonservis ücreti 7 milyon Euro civarında olan Thorgan Hazard'ı kiralamak için Borussia Mönchengladbach kulübü ile masaya oturmaşa hazırlanıyor.

        BUNDESLIGA TECRÜBESİ TERCİH SEBEBİ

        Fenerbahçe, Robin Van Persie'yi de kadrosunda tutunca futbolcu alım-satımında hesabı tutturmak için kiralama yöntemini seçmesi yüksek ihtimal olarak gözüküyor.

        10 numara ile birlikte orta sahanın ortası ve sol kanatta da forma giyebilen Thorgan Hazard'ın 23 yaşında olmasına rağmen Bundesliga gibi sert ve güçlü bir ligde çok sayıda maç oynaması tercih sebebi olacak gibi görünüyor. Thorgan Hazard, 1 kez Belçika Milli Takım forması giydi. (Takvim)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ