Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Balıkesirspor Balıkesirspor'da Hüseyin Tok belirsizliği! - Futbol Haberleri

        Tecrübeli futbolcu sakatlığı henüz atlatamadığını ve tam anlamıyla hazır olmadığını söylerken, teknik heyet ve yöneticiler, Hüseyin'in sorununun psikolojik olduğunu savundu. Doktor olan Başkan Feyyaz Çiftçi, "Hüseyin'in tıbbi olarak engeli yok. Ancak üst üste yaşadığı sakatlıkların verdiği bir güvensizlik var. Kendisini korumaya almış durumda" dedi.

        Antrenmanlarda iyi çalışan deneyimli stoperin oynayabilecek düzeyde olduğunu savunan Başkan Çiftçi, "Her açıdan hazır duruma geldiğinde hocası ona da şans verecektir" şeklinde konuştu.

        Hüseyin için Başkan Çiftçi'nin değerlendirmesine yakın bir yorum yapan Teknik Direktör Reha Erginer ise şunları söyledi:

        "Hüseyin 10 gün öncesine göre çok daha iyi durumda. En kısa sürede aramıza döneceğine inanıyorum. Sanıyorum Hüseyin'de yeniden sakatlanma korkusu vardı. Ancak bu korkuyu aştığını düşünüyorum. Takıma döndüğünde bizim için önemli bir kazanç olacak."

        BALIKESİRSPOR'A 7500 TL CEZA

        Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK), Eskişehirspor maçında akreditasyon kartı olmayan kişilerin basın tribününde yer almasından ötürü Balıkesirspor'a verdiği 7 bin 500 TL ceza, yönetimin tepkisine yol açtı.

        Bundan böyle basın tribününe gazeteciler dışında hiç kimsenin oturtulmayacağını söyleyen Başkan Feyyaz Çiftçi, "Burada bir hata varsa kulüp olarak bizimdir. Ancak ben de basın mensuplarından şunu rica ediyorum; Türkiye Spor Yazarları Derneği'nden (TSYD) bir görevli, basın tribününü denetlesin. Medya mensupları dışında hiç kimseyi o tribüne sokmasın. Kulüp olarak biz bundan sonra üzemize düşeni yapacağız. Basın tribününe basın mensupları dışında, bizim çalışanlarımız ve futbolcularımız dahil hiç kimse oturtulmayacak" dedi.

        Başkan Çiftçi, benzer sorunun protokol tribününde yaşandığını sözlerine ekledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ