Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Önce Josue sonra Quaresma! (Beşiktaş: 2 - Galatasaray: 2) - Galatasaray Haberleri

        Spor Toto Süper Lig'de sezonun ilk derbisi Vodafone Arena'da oynandı. İlk yarıda Galatasaray'ın üstünlüğüyle geçen mücadele, Beşiktaş'ın skoru eşitlemesiyle 2-2 berabere bitti.Dev karşılaşmada her iki takım taraftarları da nefeslerini tutarken maçın en kritik dakikası 90+4. dakika oldu.

        Her iki ekibin de orta sahada boşluklar verdiği son saniyelerde önce Galatasaray gole çok yaklaştı, ardından Beşiktaş Quaresma ile net bir fırsattan yararlanamadı.

        Son saniyelere girilirken Galatasaray'da Josue, kaleci Fabri ile karşı karşıya kaldı ancak istediği vuruşu yapamadı ve gol fırsatını değerlendiremedi. Bu atağın hemen ardından gelişen kontra atakta bu kez Beşiktaş, Quaresma ile gole çok yaklaştı. Muslera ile karşı karşıya kalan Quaresma, vuruşunda Uruguaylı file bekçisine takıldı.

        Bu iki kritik atakla birlikte nefes kesen mücadelenin son dakikası, iki takım taraftarlarının yüreklerini de ağzına getirdi.

        JOSUE

        Gelişen Galatasaray atağında Sneijderin ara pasıyla sağ çaprazda topu kontrol eden Josue, uygun durumda vurmakta gecikince Fabricio açısını kapattı ve gol şansı vermedi.

        QUARESMA

        Hemen gelişen karşı atakta, Adrianonun uzun pasıyla sağ tarafta topla buluşan Quaresma hızla ceza sahasına girerek sağ çaprazdan sert vurdu ancak Muslera topu önledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ