Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Diğer Rıza Çalımbay'ın acı günü - Futbol Haberleri

        Uzun süredir sağlık sorunları yaşayan 73 yaşındaki Bektaş Çalımbay, İstanbul'da yaşamını yitirdi.

        Bektaş Çalımbay için yarın Etiler Camisi'nde ikindi namazının ardından cenaze namazı kılınacak. Cenaze, 30 Eylül Cuma günü uçakla Sivas'a götürülecek ve Yıldızeli ilçesinin Topulyurt köyünde toprağa verilecek.

        BEŞİKTAŞ'TAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

        Beşiktaş Kulübü, yaşamını yitiren Rıza Çalımbay'ın babası Bektaş Çalımbay için başsağlığı mesajı yayımladı.

        Siyah-beyazlı kulüp şu ifadeleri kullandı;

        "Beşiktaşlılar'ın gurur duyduğu bir oğul yetiştiren, adı pankartlarda dillenen Rıza Çalımbay'ın babası Bektaş Çalımbay'ı kaybettik... Beşiktaş'ın unutulmaz kaptanı ve bir dönem teknik direktörlüğümüzü yapan, Divan Kurulu Üyemiz Rıza Çalımbay ve ailesinin acısını paylaşıyoruz. Merhuma Allah'tan rahmet, Çalımbay ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz."

        TFF

        Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Beşiktaş Kulübü, teknik direktör Rıza Çalımbay'ın babası Bektaş Çalımbay'ın vefatının ardından taziye mesajı yayımladı.

        TFF'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Teknik direktör ve A Milli Takım eski futbolcularından Rıza Çalımbay'ın babası Bektaş Çalımbay'ın hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Merhum Bektaş Çalımbay'a Allah'tan rahmet, Rıza Çalımbay ve ailesine başsağlığı dileriz."

        TRABZONSPOR

        Tranzonspor Kulübü, teknik direktör Rıza Çalımbay'ın babası Bektaş Çalımbay'ın vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayınladı.

        Bordo mavili kulübe ait sosyal medya hesabı twitterdan yapılan paylaşımda, "Türk futbolunun efsane isimlerinden Rıza Çalımbay'ın vefat eden babası Bektaş Çalımbay'a Allah'tan rahmet, ailesine baş sağlığı dileriz" ifadelerine yer verildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ