Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi Barcelona - PSG şifresiz hangi kanalda, şifresiz mi, saat kaçta? - Futbol Haberleri

        UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ilk maçta Fransa'da 4-0'lık skorla rahat bir maç geçiren PSG, deplasmanda Barcelona'ya konuk oluyor. Barcelona'nın turu geçmesi için adeta bir mucize gerekse de oyuncular ve teknik direktör umudunu kaybetmiyor. PekiBarcelona - PSG maçı hangi kanalda, şifresiz mi, saat kaçta?

        BARCELONA - PSG MAÇI HANGİ KANALDA, ŞİFRESİZ Mİ, SAAT KAÇTA?

        Deplasmanda 4-0'lık ezici bir skorla kaybeden Barcelona, tur için evinde PSG'yi ağırlayacak. Barcelona için oldukça zor bir mücadele olacak maç 8 Mart 2017 saat 22:45'te Camp Nou'da oynanacak. Maç Tivibu Spor 2 kanalından canlı olarak izlenebilecek.

        BARCELONA - PARIS SAINT-GERMAIN MAÇININ CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

        İKİ TAKIM VE MAÇ HAKKINDA İSTATİSTİKLER

        • ● UEFA Şampiyonlar Ligi'nde eleme turlarında ilk maçı 4-0 kaybeden hiçbir takım, rövanş maçında tur atlamayı başaramadı.
        • ● PSG, daha öncesinde Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona'yı sadece 1994/1995 sezonunda elemeyi başardı. O günden beri Barcelona ve PSG iki kez eşleşti ve tur atlayan taraf Barcelona oldu.
        • ● Barcelona son dokuz sezonda Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turunu geçti. Bu istatistikle turnuva tarihinin en uzun serisini elinde bulunduruyor.
        • ● Barcelona en son 2006/2007 sezonunda Liverpool'a yenilerek çeyrek finale çıkamamıştı.
        • ● PSG son dört sezondur son 16 turuna katılsa da çeyrek finalden ötesine gidemiyor.

        MAÇI TÜRK ASILLI HAKEM YÖNETECEK

        Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçlarından olan Barcelona - PSG maçına Almanya Futbol Federasyonu'ndan Türk asıllı hakem Deniz Aytekin atandı. Daha önceden Barcelona ve PSG'nin Şampiyonlar Ligi'nde birer maçını yöneten FIFA kokartlı hakem Deniz Aytekin, yarın akşam da maçta düdük çalacak.

        İLK MAÇTA NELER YAŞANMIŞTI?

        Maça fırtına gibi başlayan Paris Saint-Germain, dakika 18'de Di Maria ile gol perdesini açtı. İlk yarı 1-0'lık PSG üstünlüğüyle tamamlandı.

        REKLAM

        İkinci yarıya da hızlı başlayan PSG, dakika 55'te bir kez daha Di Maria ile gol buldu ve skoru 2-0'a getirdi. Ardından genç oyuncu Draxler sahneye çıktı ve skoru 3-0'a getiren golü attı.

        Son olarak da tecrübeli oyuncu Edinson Cavani dakika 71'de maçın skorunu belirleyen golü attı ve maç 4-0'lık skorla sona erdi.

        İSPANYOL BASINI: "BARCELONA, PARİS'TE ÖLDÜ"

        Marca gazetesi, "Emery, Barça'yı dağıtıyor" ifadesini manşetine çıkararak, "Di Maria'nın PSG'si Barcelona'yı haritadan siliyor. Cehennemin kapısını Melek (Angel Di Maria'ya atfen) açtı. PSG, maçın başından sonuna, sahanın her yerinde Barcelona'dan üstündü. kaleye şut bile çekemedi. Sezonun en kötü Barcelonası sahadaydı" ifadelerini kullandı.

        "Tam bir kaza" manşetini atan AS gazetesi, Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi'nin maçta 18 top kaybı yaptığını ve kaleyi bulan şutu olmadığını vurguladı.

        El Pais, "Barcelona bu sezon 5. yenilgisini aldı. Bu acı mağlubiyet, 23 Nisan 2013'te Münih'te oynanan ve 4-0 biten Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçını hatırlattı.", El Mundo ise "Barcelona, Paris'te öldü. PSG, Barcelona'yı komik duruma düşürdü. Di Maria da kırmızı-mavililere işkence yaptı" değerlendirmesinde bulundu.

        Öte yandan Katalan gazeteleri, Barcelona'nın tarihi bir hezimet yaşadığını yazıp, sorumlunun teknik direktör Luis Enrique olduğunu iddia etti. Sport gazetesi, "Barça bu değil" manşetini atarak, "Luis Enrique'nin takımı, Paris'te tarihi bir küçük düşürülme yaşadı." ifadesini kullandı. "Barcelona'da futbolcular artık Enrique'ye inanmıyor" iddiasında bulunan Sport, "Barcelona'nın teknik direktörsüz batışa geçtiği" yorumunu yaptı.

        El Mundo Deportivo gazetesinin "Felaket" manşetli maç haberinde, "Barcelona ölümcül yara aldı. PSG, gurursuz, futbolsuz bir Barcelona'nın üzerinden geçti. Paris'te kabus yaşandı. PSG'nin bir oyun planı vardı, Barcelona'nın hiçbir şeyi. Barcelona'nın çeyrek finale kalabilmesi için Şampiyonlar Ligi tarihinin en mucize sonucunu alması gerekiyor." denildi.

        Bu arada maç sonrası Katalan televizyonu TV3'ün muhabirine canlı yayında konuşan Luis Enrique'nin, gelen sorulara sinirlenmesi dikkati çekti. Futbolcu Sergio Busquets'in "PSG taktik açıdan bizden daha iyi organize oldu. Daha çok baskı yaptı." sözlerinin hatırladığı sorular karşısında yenilginin tüm sorumluluğunun kendisinde olduğunu vurgulayan İspanyol teknik adamın, canlı yayının ardından gazetecinin tekrar yanına gitmeye çalıştığı ancak 3 yardımcısının onu durdurduğu kaydedildi.

        Son 12 sezonda 4 UEFA Şampiyonlar Ligi, 3 FIFA Kulüpler Dünya Kupası, 3 UEFA Süper Kupası, 7 lig şampiyonluğu, 4 İspanya Kral Kupası ve 7 İspanya Süper Kupası olmak üzere toplam 28 kupa kazanan Barcelona, uzun zamandır İspanyol basınından bu kadar sert eleştiriler almamıştı.

        İspanyol basını ayrıca PSG'nin Barcelona'ya karşı ortaya koyduğu futbolla bu sezon Şampiyonlar Ligi kupasını kazanmaya aday olduğunu gösterdiğini yazdı.

        STADYUM KONUMU

        Harita
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ