Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İtalya Fatih Terim'in Roma sözleri olay yarattı - Futbol Haberleri

        Fiorentina'nın davetlisi olarak İtalya'ya giden Fatih Terim'in La Gazetta Dello Sport'a verdiği demeçte Beşiktaş'ın da yer aldığı Avrupa Ligi için "Umarım Roma kazanır" dediği iddia edildi.

        Roma Teknik Direktörü Luciano Spalletti'nin oyun felsefesini çok beğendiğini söyleyen Fatih Terim'in, "Onun yönetimindeki Roma, modern futbol mantığını sahaya yansıtıyor. Umarım bu sezon UEFA Avrupa Ligi'ni Roma kazanır" dediği öne sürüldü.

        TERİM'DEN YALANLAMA

        Öte yandan Fatih Terim'e yakın kaynaklar, deneyimli teknik adamın böyle bir ifadesi olmadığını ve Terim'in "Spalletti ile yemekte İtalyan futbolu üzerine konuştuk. Roma, Avrupa Ligi'nde iyi gidiyor, Serie A'da da umarım şampiyon olur" dediğini aktardılar.

        REKLAM

        Fatih Terim, daha sonra konuyla ilgili Beşiktaş'ın TV kanalına konuştu.

        İşte Fatih Terim'in BJK TV'ye yaptığı açıklamalar:

        "Açıkçası bu bir röportaj değil. Bu bir yemekte hep beraber sohbetti. İtalyan ligini konuştuğumuz bir ortamdı. Her hangi bir Türk takımıyla ilgili bir açıklamam var mı benim? Tam tersi İtalyan ligini konuşuyoruz. Ben de İtalyan liginde biraz geri ama şampiyon olabilir diyorum. Son maç 4-2 mağlup olmadılar mı? Bir sonraki tura çıkacağı çok şüpheli. İtalyan ligi hakkında konuşmayı başka bir tarafa çekmişler. Bunlar benim İtalyan ligiyle alakalı düşüncelerimdi."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ