Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Muslera gidiyor mu? - Galatasaray'dan Muslera açıklaması - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Muslera için gelecek tekliflere kapalı olduklarını söyledi.

        Bu sezon kadrosunda büyük bir değişim yaşayanGalatasaray'da Fernando Muslera'ya Avrupa'nın bir çok kulübünden teklif geldiği iddiası kafalarda soru işareti yaratmıştı.

        Özellikle İtalyan basınında Napoli'nin Muslera'ya teklif götürdüğü yazılmıştı. Podolski, Bruma, Sneijder gibi önemli oyuncular ile yolları ayıranGalatasaray'da Muslera'nın takımdaki geleceği merak konusu olmuştu.

        AncakGalatasaray yönetimi, Uruguaylı kaleciyi kesinlikle satmayı düşünmüyor.Başkan Dursun Özbek, Muslera'nın takımın en önemli oyuncularından biri olduğunu, satılmasının düşünülmediğini yakın çevresine aktardı.

        REKLAM

        Özbek, başarılı kaleci için gelecek tekliflere kapalı olduklarını sözlerine ekledi.

        Öte yandanbu tarz haberlerin asılsız olduğunu belirten bazıyöneticilerin, “Muslera’yla sözleşmesini uzatmak için görüşmelere başladık. Kariyerini burada noktalaması adına girişimlerimiz var. Ayrılık söz konusu bile değil” dedikleri öğrenildi.

        Fernando Muslera'nınGalatasarayile 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Uruguaylı kaleci, bu sezon sarı-kırmızılı kulüpten 3 milyon 575 bin Euro kazanacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ