Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Kupa yine sizin olacak! - Beşiktaş Haberleri

        Şike soruşturması kapsamında Ziraat Türkiye Kupası’nı Federasyon’a iade etme kararı alan yönetim oyunculara “Geçici süreyle veriyoruz. Hocanız (Tayfur Havutçu) ve yöneticiniz (Serdal Adalı) aklanınca geri alacağız” dedi

        Türkiye şike operasyonu kapsamında Beşiktaş’ın duruşunu konuşuyor. Serdal Adalı, Tayfur Havutçu ve Ahmet Ateş’in tutuklanmalarının ardından başkan Yıldırım Demirören ve yönetimi önceki gün geçen sezon kazanılan Ziraat Türkiye Kupası’nı iade etme kararı almıştı. Ve bu spor kamuoyunda büyük takdir toplamıştı. Demirören ve yöneticiler Fahrettin Curoğlu, Şeref Yalçın ve Necip Sever hemen Avusturya’da kamp yapan takımın yanında soluğu almıştı. Amaç kupanın iade edilmesinin takım üzerinde yarattığı etkiyi aza indirgemekti.

        DUYGUSAL ANLAR

        Demirören takımla toplantı yapıp “Ben sizlere hep güvendim. Bu kupayı siz hak ettiniz ama şimdi böyle bir durum oluştu. Kupayı geçici bir süre için geri veriyoruz. Onu tekrar hocanız ve yöneticiniz aklanınca geri alacaksınız. Kupa yine sizin olacak. Sıkıntılı bir dönemdeyiz. Birbirimize kenetlenerek bu günleri aşacağız ben inanıyorum. İnşallah tutuklu bulunan arkadaşlarımız çıkacaktır. Onlara en büyük moral sizin alacağınız başarılı sonuçlar” diyerek oyuncularını motive etmeye çalıştı.

        Bu arada bazı Türk futbolcuların çok duygulandığı ve özellikle hocaları Tayfur Havutçu’nun durumuna ağlamamak için kendilerini zor tuttukları öğrenildi.

        HTSPOR / KARTAL YİĞİT

        ÖNERİLEN VİDEO

        Narin Güran Cinayetinde Dakika Dakika Yaşananlar Ortaya Çıktı!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ