Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Kardemir Karabükspor "Kötü gidişe mutlaka 'dur' diyeceğiz" - Futbol Haberleri

        Spor Toto Süper Lig'de, yarın sahasında Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak Ankaragücü'nün teknik direktörü Ziya Doğan, ''Taraftarımızın desteğiyle Kardemir Karabükspor maçından galibiyetle ayrılmak istiyoruz'' dedi.

        Doğan, gazetecilere yaptığı açıklamada, sahalarında çok önemli bir maça çıkacaklarını ifade ederek, bu karşılaşmada sarı-lacivertli taraftarlara büyük görev düştüğünü kaydetti.

        Bu maçtan hata yapmadan galibiyetle ayrılmayı istediklerini belirten Ziya Doğan, şunları söyledi:

        ''Sahadaki 11'in ve kulübenin, taraftarımızın desteğine gerçekten büyük ihtiyacı var. Takımını yürekten seven bir taraftar topluluğuna sahibiz. Onlar, bugüne kadar bizi sahiplendi. Aynı şekilde sahiplenmeye devam etsinler. Bizler de bu kötü gidişe bir yerde mutlaka 'dur' diyeceğiz. İnşallah bunu da bu maçta gerçekleştireceğiz. Taraftarımızın desteğiyle Kardemir Karabükspor maçından galibiyetle ayrılmak istiyoruz.''

        Kongre süreci

        Teknik direktör Doğan, daha önceki basın toplantısında, ''Başkan giderse etik olarak ben de görevi bırakırım'' şeklindeki açıklamasının hatırlatılması üzerine ise şöyle konuştu:

        ''Kongre sonrasına kadar bu konuda fikir beyan etmem doğru olmaz. Ben takımımı Karabükspor maçına motive etmeye çalışıyorum. Bu hafta yaşanan gelişmeler ister istemez futbolcularımın kafasını karıştırıyor. Bu kongre ortamında oyuncuları motive etme çabasındayım. Göreve devam edip etmeyeceğim kongre sonrasına bağlı. Başkan net olarak bıraktığı zaman fikrimi söyleyeceğim.''

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ