Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Yılport Samsunspor Samsunspor, eski kaptanı Adnan Güngör'ü transfer ederek yeniden kaptanlığa getirdi - Yılport Samsunspor Haberleri

        Nuri Asan Tesislerinde düzenlene imza töreninde Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar, transfer çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

        Geçen yıl Karşıkaya'da forma giyen Adnan Güngör ile anlaştıklarını belirten Kar, "Eski futbolcumuz yeni transferimiz Adnan ile 1 yıllık sözleşme imzaladık. Adnan bizim bu yıl takım kaptanımız olacak. Bizim takım içinde elimiz ayağımız olacak. Hedeflerimiz doğrultusunda inanıyorum ki bize faydalı olacak" dedi.

        ALT YAPI VURGUSU

        Hayalinin gerçekleşmeye başladığını dile getiren Kar, şöyle konuştu.

        "Ben başkanlığım döneminde de öncesinde de hep hayal kuruyordum. Kimse bunu bölgesel milliyetçilik olarak algılamasın ama bu takımın içinde oynasın veya oynamasın yarısının Samsunspor alt yapısında yetişen oyunculardan oluşmasını arzuluyordum. Bu sene bu hedef doğrultusunda çalışmamız sürecek. Adnan da Musa da bizim alt yapımızdan yetişen oyuncular. Yine alt yapıdan yetişen oyuncularımız da var kadromuzda inşallah bunların yanına bir kaç tane daha alt yapımızdan yetişen oyuncu koyabiliriz. Türkiye liglerinde oynayan alt yapımızdan yetişmiş bir çok oyuncumuz var. Bunlara her zaman Samsunspor'un kapıları açıktır. Yeter ki bizim takıma uyum sağlayacak ve terinin son damlasına kadar mücadele edecek oyuncu olsun."

        Yabancı oyuncu transferini bir kaç gün içinde sonlandıracaklarını vurgulayan Kar, "4 yabancı oyuncuyla şuan temas halindeyiz. Bir kaç gün içinde bu transferleri de noktalayacağız. Ancak Roberts'in sözleşmesi halen devam ediyor. Bu oyuncuya kendisine kulüp bulmasını söyledik. Sonuç olarak halen bizim oyuncumuz olduğu için sadece 2 tane oyuncu alma imkanımız var. Roberts sorunu çözdükten sonra bu oyuncuların transferini de gerçekleştireceğiz" diye konuştu.

        "YUVAMA DÖNDÜM"

        Tecrübeli futbolcu Adnan Güngör ise 6 yıl aradan sonra 10 yıl aralıksız formasını giydiği Samsunspor'a dönmekten büyük mutluluk duyduğunu kaydetti.

        Samsunspor'un yuvası olduğunu ve yuvasına döndüğünü ifade eden Güngör, "Benim Samsunsporluğuma inanan yöneticilere çok teşekkür ederim. Samsunspor ile hiç bir maddi konu konuşmadan gelen teklifi hemen kabul ettim. Bundan sonra Samsunspor'u layik olduğu yere taşımak için mücadele edeceğim" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ