Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Arena korkusu! Ünal Aysal protesto, Galatasaray-Fenerbahçe 6 Nisan - Galatasaray Haberleri
        1

        HTSPOR / ERHAN TELLİ
        6 Nisan'daki derbide olası bir ters sonuç halinde TT Arena'da taraftarların yönetime ve takıma karşı öfke patlaması yaşamasından endişe duyuluyor.

        2

        G.Saray yönetimi, 6 Nisan'da oynanacak F.Bahçe derbisi öncesinde, sahası Arena'da çıkabilecek olası olaylardan korkuyor.

        3

        Sarı-Kırmızılılar, F.Bahçe derbisinde olası bir mağlubiyet durumunda, kendi seyircilerinin çıkaracağı olaylardan ve maçın tamamlanama ihtimalinden endişe ediyor.

        4

        AYSAL'I DA UYARDILAR
        Bu konuda ciddi ihbarlar alan bazı idarecilerin durumu yönetime rapor ettikleri belirtilirken, emniyet birimlerinin de derbi maçına özel ekstra önlemler alacağı konuşuluyor.

        5

        Taraftarın Fenerbahçe maçını sezonun en önemli maçı olarak gördüğü ve aksi bir sonuçta öfke patlaması yaşayabileceğini hesaplayan idarecilerin, bu konuda başkan Ünal Aysal'ı da uyardıkları belirtiliyor.

        6

        Kayseri, Bursa ve son olarak Konya deplasmanında taraftarlar tarafından yoğun bir şekilde protesto edilip istifaya davet edilen yönetimin, özellikle başkan Ünal Aysal'a maç çıkışı sözlü olarak yapılan tepkiler sonrasında, güvenlik problemini ciddi bir şekilde ele aldığı konuşuluyor.

        7

        AYSAL PROTESTOLARA ÇOK İÇERLEDİ: ERKEN SEÇİM KAPIDA
        Başkan Ünal Aysal'ın Konya maçı sonrasında stattan ayrılırken yaşadığı protesto olayı sonrasında, motivasyonunun bir hayli düştüğü ve yakın çevresine "Ben bunları hak etmiyorum" diyerek dert yandığı ortaya çıktı.

        8

        Aysal'ın, 13 Nisan'da yapılacak mali kongrede ibra edilir edilmez, olağanüstü seçimli kongre kararı alabileceği öğrenildi.

        9

        Haziran ayında camiayı yeni bir başkanlık seçiminin beklediği, Aysal'ın da adaylığı düşünmediği ifade ediliyor.