Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Krasic'in ardından Cristian ve Yobo ile de yollar ayrılıyor (En son Fenerbahçe haberleri) FB transfer haberleri - Fenerbahçe Haberleri

        HTSPOR / Ferudun NİĞDELİOĞLU

        Fenerbahçe'de Brezilyalı futbolcu Cristian Baroni'nin sözleşmesi feshedildi... Oyuncuya Karabükspor maçı öncesi plaket verilecek. Cristian Baroni, Fenerbahçe forması altında 139 lig maçında 20 gol attı 15 asist yaptı. Cristian Baroni, 2012-13 sezonunda oynadığı 59 resmi maçla bir sezonda en çok maça çıkan oyuncu olarak tarihe geçmişti. HTSPOR.COM, Fenerbahçe'deki flaş ayrılığı saatler önce okuyucularına duyurdu.

        Sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklama ise şöyle:

        "2009-2010 sezonundan bu yana Fenerbahçemize başarıyla hizmet eden Brezilyalı oyuncumuz Cristian Oliveira Baroni ile Türkiye Futbol Federasyonu’nun getirmiş olduğu yabancı oyuncu kısıtlaması nedeniyle bugün itibariyle zorunlu olarak yollarımız ayrılmıştır.

        Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu, 31 Ağustos 2014 Pazar günü oynanacak olan Karabükspor maçı öncesi Cristian Baroni’ye bir teşekkür plaketi takdim edecektir.

        Fenerbahçe Spor Kulübü olarak Cristian Baroni’ye kulübümüzün kapılarının ileriki dönemde de açık olacağını belirterek, bugüne kadar kulübümüz için vermiş olduğu tüm emek için teşekkür eder, bundan sonraki futbol kariyerinde başarılar dileriz."

        YOBO DA GİDİYOR

        Cristian ile birlikte Nijeryalı stoper Yobo ile de yolların ayrılması bekleniyor. İki futbolcunun bugün Samandıra tesislerine gideceği ve takımla vedalaşacağı öğrenildi.

        KRASİC ŞOKU

        Geçen sezon Bastia'da kiralık olarak forma giyen Krasic ise İspanya’nın Elche takımıyla görüştü. Ancak İspanyol ekibi, şartları kabul etmeyince Sırp oyuncu elde kaldı. Aziz Yıldırım, Krasic'in 5+3+1'in 1'ini Krasic'ten yana kullanılmasını kabul etti. Krasic'in lisansı çıkacak ancak kadroya alınamayacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ