Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Tenis Diğer Kortta 'stars' sürprizi! - Tenis Haberleri

        HABERTÜRK SPOR / Ertuğrul GÜNEŞ

        TEB BNP Paribas İstanbul Cup ve TEB BNP Paribas İstanbul Open’ın ardından, Türkiye’de tenis heyecanı hız kesmiyor...

        Türk Ekonomi Bankası (TEB), İBB ve Tenis Federasyonu’nun da katkılarıyla TEB BNP Paribas Tennis Stars Series isimli dev bir etkinlik düzenliyor. Kortların efsane isimleri Martina Hingis ve Pat Cash’i, Türk tenisçiler ile tenisseverleri bir araya getirecek bu önemli organizasyon, eylülde Caddebostan’da gerçekleşecek.

        Efsane raketler, milli tenisçilerimiz Çağla Büyükakçay ve Marsel İlhan ile karşılaşacak. Keyifli anlara sahne olan tanıtım toplantısında, Cash ve Hingis’in yanı sıra TTF Başkanı Cengiz Durmuş, İstanbul Spor A.Ş. Genel Müdürü İsmail Özbayraktar ile TEB Marka ve İletişim Direktörü Zeynep Demirkol da yer aldı.

        ‘ONUR DUYUYORUM’

        Teklerde 5 Slam zaferi bulunan 35 yaşındaki Hingis, “İstanbul’a daha fazla gelmek isterim” dedi. Karışık çiftlerde WTA sıralamasının zirvesinde bulunan ve son olarak ABD Açık’ta şampiyon olan İsviçreli, “Bu organizasyonun elçisi olmaktan onur duyuyorum” diye konuştu.

        1997’de 16 yaşında Avustralya Açık’ta mutlu sona ulaşıp Grand Slam kazanan en genç kadın raket olan Hingis, “Bana en çok yaklaşan Sharapova’ydı. Neyse ki o da benden üç ay büyüktü” dedi. Hingis, bir dönem tenisi bırakmasına rağmen kortlara geri dönmüştü.

        "İSTANBUL ÇOK GÜZEL BİR ŞEHİR"

        İstanbul’a İlk defa gelen Martina Hingis, soluğu tarihi mekanlarda aldı. Kapalıçarşı’nın önündeki fotoğrafını Twitter’dan paylaşan ünlü raket, “İstanbul çok güzel bir şehir” ifadelerini kullandı.

        ÇOCUKLARLA TENİS KEYFİ

        TEB BNP Paribas Tennis Stars Series’in tanıtımı için İstanbul’a gelen Martina Hingis ve Pat Cash, İstanbul’da gerçekleşen bir reklam çekiminde de boy gösterdi.

        “Pat Cash’le caddenin kapatıldığı, güvenlik önlemlerinin alındığı sokaklarda bir daha yaşayamayacağım bir deneyim yaşadım” ifadelerini kullanan Hingis, 12-14 yaş arasındaki çocuklarla tenis oynamanın da kendisini çok heyecanlandırdığını söyledi.

        PAT CASH, SAÇ BANDINI YİNE TAKTI

        Pat Cash, aktif tenis oynadığı dönemde kendisiyle özdeşleşen damalı saç bandını dün yapılan tanıtım toplantısında da yanından ayırmadı. Gelen bir soru üzerine cebinden meşhur bandını çıkartan Avustralyalı efsane, önce kendisi taktı. Cash, daha sonra bu bantlardan bir tane de lansmanın sunucusuna hediye etti. Ortaya eğlenceli görüntüler çıktı.

        ‘FEDERER FENA OYUNCU DEĞİL!’

        Erkek tenisinin efsanelerinden Pat Cash, “Türkiye’ye ilk kez geldiğimde tenisin bu kadar sevildiğine dair fikrim yoktu. Buradaki tenise olan ilginin küçümsenemeyecek düzeyde olduğunu ve tenisin çok sevildiğini gördüm” dedi.

        Tanıtım toplantısında erkek tenisindeki çekişmeye de değinen Avustralyalı eski raket, “Benim dönemimdeki tenisçiler en iyisiydi. Federer de hiç fena bir oyuncu değil” diyerek espri yaptı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ