Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon ADAYA VEDA ETTİ! Survivor kim elendi, adaya kim veda etti! SMS oy sonucu ile 26 Nisan 2022 Survivor kim elendi, hangi yarışmacı adaya veda etti? Survivor elenen isim kim?
        1

        Survivor'da Ünlüler ve Gönüllüler takımı olarak başlayan yarışma Mavi Takım ve Kırmızı Takım olarak devam ediyor. Takımlardaki eşitsizlik nedeniyle takımlar karıştırıldı ve eşitlendi. Survivor'da bu hafta yeni takımların verdiği kıyasıya mücadelelerin ardından eleme adayları belli oldu. Evrim, Barış, Gökhan ve Ayşe eleme adayı olurken şaşırtan isim adaya veda etti. İşte 26 Nisan dokunulmazlığı kazanan takım ve Survivor'da elenen isim hakkında merak edilenler...

        2

        SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

        Survivor'da bu akşam Masterchef jüri üyelerinden ünlü şef Danilo Zanna yarışmayı kazanan takıma hazırladığı menüyü pişirecek. Survivor Kadınlar performans mücadelesini 8-2'lik skorla Ünlüler takımı kazandı. Survivor Erkekler mücadelesinde de kazanan takım 8-7'lik skorla Ünlüler oldu.

        3

        SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

        Tv8 ekranlarında yayınlanan yarışma programı Survivor'da elenen isim belli oldu. SMS oylaması sonucuna göre en az oyu alan isim eleme konseyinde Acun Ilıcalı tarafından açıklandı. Survivor'a veda eden isim Gökhan oldu.

        4

        SURVİVOR'DA DÜN AKŞAM DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

        Survivor 24 Nisan Pazar akşamı oynanan dokunulmazlık oyununu 2-0'lık skorla Gönüllüler takımı kazanmıştı. 25 Nisan Pazartesi akşamı yayınlanan 88. yeni bölümde dokunulmazlığı kazanan takım belli oldu.

        Survivor ilk kadınlar mücadelesini 8-1 'lik skorla Gönüllüler takımı kazanırken, erkekler mücadelesini 8-3 Gönüllüler takımı kazandı. Toplamda 2-0'lık skorla dokunulmazlığın sahibi Gönüllüler takımı oldu.

        Ünlüler takımında 28 puanla Batuhan, 25 puanla Sude performans puanıyla dokunulmaz oldu.

        5

        SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU, YOKLUK ADASINA KİM GİTTİ?

        Survivor 2022 All Star'da 25 Nisan Pazartesi akşamı son eleme adayı Ayşe oldu. Bu hafta oynanan oyunların ardından eleme adayları Evrim, Barış ve Gökhan ve Ayşe oldu.

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ