Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Survivor Panorama sunucuları 2022: Survivor Panorama sunucuları kimler?
        1

        Survivor All Star 2022 Ünlüler-Gönüllüler yarışmasını yorumlamak, perde arkasını göstermek ve konuklarında katılımıyla gerçekleştirdiği talk-show programı olan Survivor Panorama programının sunucu koltuğunda bu sene Kübra Açıl, Hakan Hatipoğlu ve Damla Can yer alıyor.

        HAKAN HATİPOĞLU KİMDİR?

        Hakan Hatipoğlu 28 Kasım 1979 yılında Çanakkale'de doğdu. Hatipoğlu Milli Türk sutopu oyuncusu ve sunucudur.

        Işık Üniversitesi İşletme Bölümü, Marmara Üniversitesi Yüksek Lisans İşletme Bölümü'nde eğitimini almıştır. 2010 yılında Survivor Kızlar - Erkekler yarışmasına katılmıştır. 2011 yılında kendisi gibi Var Mısın Yok Musun ve Survivor yarışmacısı Gizem Akın ile evlenmiştir. 2015'te ise Survivor All Star'da yarıştı. Adada 17 hafta 124 gün kaldıktan sonra yarışmada 6. olmuştur. 2018 yılında yeniden Survivor yarışmasına katılmıştır. Kazandığı ödül ile Türkiye'ye gelişinde eşi Gizem'in hamile olduğunu kameralar karşısında öğrenmiştir. 2019 yılında doğan kızlarına Lila adını vermişlerdir.

        Hakan, millî bir sporcudur ve Adalarspor'da aktif olarak sutopu oynamaktadır. 2013 Akdeniz Oyunları'nda Türkiye Sutopu Millî Takımı'nda yer almıştır.

        2

        DAMLA CAN KİMDİR?

        Damla Can, 1990 yılında İstanbul’da doğmuştur. Genç yaşlarından itibaren sporla ilgilenmeye başlayan Can, özel bir spor salonunda eğitici olarak çalışan Damla Can, 2016 yılındaki Survivor yarışmasında yer almıştır. Jimnastik, step, aerobik ve fitness dersleri de veren Damla Can, aynı zamanda sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla da dikkatleri üzerine topladı. 27 yaşında olan Damla Can, 2018 Survivor All Star yarışmasında All Starlar takımında mücadele ederken, gönüllüler takımına transfer olan kafile arasında yer aldı. 2016 yılındaki Survivor yarışmasında finale kalan Damla Can, finalde kaybetmişti.

        3

        KÜBRA AÇIL KİMDİR?

        Şeyma Subaşı'nın kardeşi olan Kübra Açıl, 32 yaşındadır. Daha önce Yetenek Sizsiniz programıyla da ekrana gelen Kübra Açıl sunuculuk ve spor muhabirliği kariyeriyle biliniyor. İstanbul Üniversitesi BESYO mezunu olan Kübra Açıl, kamera önünde ve arkasında da pek çok işte görev almıştır. Bu sene Survivor Panorama'da görev alacak olan Kübra Açıl'ın Merthan Açıl ile evliliğinden olan bir de Duru adında bir kızı vardır. Survivor Panorama ile ekrana dönecek olan Kübra Açıl ekrana dönüş tarihini "Uzun süre sonra tekrar ekranlarda olacak olmak beni çok heyecanlandırıyor." ifadelerini kullanarak açıkladı.