Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Survivor yeni takımlar ve yarışmacılar belli oldu! 2022 Survivor Mavi ve Kırmızı takım yeni yarışmacıları kimler?
        1

        Survivor yeni takımlar Acun Ilıcalı tarafından açıklandı. Azalan sayılar sebebiyle Ünlüler ve Gönüllüler takımı arasında ortaya çıkan eşitsizlik ve adaletsizliği ortadan kaldırmak amacıyla takımlar Mavi ve Kırmızı olmak üzere ikiye ayrıldı. Bu değişikliğin Survivor'daki son değişiklik olmayacağının belirten Acun Ilıcalı ileriki dönemlerde de değişiklik olacağının altını çizdi. Bilindiği gibi Survivor'da son olarak adaya veda eden isim Gizem olmuştu. Programı büyük bir heyecanla takip edenlerin gündeminde şimdi ise "Survivor kırmızı ve mavi takım nasıl oldu, takımlarda son durum ne?" sorusu yer aldı. İşte, Survivor ödül oyununu kazanan takım ve Mavi - Kırmızı takım yarışmacıları...

        2

        ACUN ILICALI AÇIKLADI: ACİL DURUM KONSEYİ!

        Acun Ilıcalı 19 Nisan Salı günü gerçekleştirilen eleme konseyinde önemli açıklamalarda bulundu. Ilıcalı :" Yarın akşam bir acil durum konseyi var takımlarda değişiklik olacak." dedi. Bu akşam gerçekleştirilen Acil durum konseyinin ardından yeni takımlar belli oldu.

        3

        SURVIVOR'DA YENİ TAKIMLAR BELLİ OLDU MU?

        Sevilen yarışmada yeni takımların nasıl olacağı Acun Ilıcalı tarafından açıklandı. Seyircilerden alınan 55-45 oy oranı ile değişiklik yapılmasına karar verildi. Ilıcalı, bu değişikliğin Survivor'daki son değişiklik olmayacağını belirtirken ilerleyen zamanlarda da değişiklik olacağının altını çizdi.

        KADINLARDAN TAKIM DEĞİŞTİRECEK İSİMLER

        Takım değiştirecek ilk isim Ayşe olurken ikinci isim Nagihan, üçüncü isim ise Sude oldu.

        ERKEKLERDE TAKIM DEĞİŞTİRECEK İSİMLER

        Erkeklerde takım değiştircek ilk isim Gökhan, ikinci isim Parviz ve üçüncü isim ise Anıl oldu.

        4

        SURVİVOR KIRMIZI TAKIM

        Anıl*

        Barış

        Adem

        Batuhan

        Gökhan

        Sema

        Merve

        Sude*

        Ayşe*

        SURVİVOR MAVİ TAKIM

        Atakan*

        Berkan

        Ogeday

        Hikmet

        Parviz*

        Seda

        Nisa

        Evrim

        Nagihan*

        5

        SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

        Ünlüler ve Gönüllüler takımı son kez ödül karşılaşmasında mücadele verirken oyunun ödülü ise yörelere ait lezzetler oldu. Bu yemekler ise; Bulgur çorbası, ıslama köfte, Ankara tava vepeynir helvası oldu.

        10 olanın kazandığı ödül oyununda Gönüllüler takımı yarışı 9-8 önde görütürürken Barış'ın sayısı ile eşitlik oluştu. En iyilere ise gönüllülerden de Ogeday-Ayşe ve ünlülerden Barış-Sema çıkarken oyunun kazananı Barış Murat Yağcı'nın sayısı ile ünlüler takımı oldu.

        Survivor 2022 All Star'ın en eğlenceli oyunu Bil Bakalım'da Ünlüler ve Gönüllüler takımı heyecanlı bir mücadele sergiledi. 5 bin TL'lik hediye çeki ve Kemalpaşa tatlısı ödülünün kazananı 10-5 skorla ünlüler takımı oldu.

        SURVİVOR'DA YARIŞMACILARIN KAZANÇLARI DUDAK UÇUKLATIYOR! İŞTE İDDİA EDİLEN PARALAR...

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ