Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa TAKSİCİ CİNAYETİ | Son dakika haberler: İstanbul'da taksiciyi döverek öldürmüşlerdi! Dehşet anı kamerada!
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        İstanbul'da olay, pazar gecesi saat 03.00 sıralarında Fatih Çapa'da meydana geldi. İddialara göre, alkollü olan şüpheliler Mert Avcı (20), Ferhat Güngör (33) ve E.N.G. (31) isimli kadın, Taksim'de 52 yaşındaki Aydın Altun'un kullandığı taksiyi çevirip araca bindi.

        ÖNCE KENDİ ARALARINDA KAVGA ETTİLER

        DHA'da yer alan habere göre araç içerisinde kavga etmeye başlayan 3 kişiyi Fatih Çapa'da indirmek isteyen Altun'a küfreden şüpheliler daha sonra Altun'la kavga etmeye başladı.

        POLİS, TARAFLARI HASTANEYE GÖTÜRDÜ

        Araç dışında da devam eden kavganın ardından olay yerine polis çağrıldı. Polis, tarafları doktor raporlarının alınması için hastaneye götürdü.

        DARBELER NEDENİYLE HAYATINI KAYBETTİ

        Hastanede sabaha kadar tedavisi devam eden Aydın Altun, aldığı darbeler sebebiyle yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

        3 ŞÜPHELİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

        Gözaltına alınan şüpheliler Mert Avcı (20), Ferhat Güngör (33) ve E.N.G. (31) isimli kadın "Kasten Öldürme" suçundan işlem yapılmak üzere bugün adli makamlara sevk edildi.

        DEHŞET GÖRÜNTÜSÜ ORTAYA ÇIKTI

        Öte yandan taksici Aydın Altun'un hayatını kaybettiği kavga anları güvenlik kameralarına yansıdı.

        MAHKEMEYE SEVK EDİLDİLER

        Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edilen şüphelilerden ifadesi alınan Mert Avcı ve Ferhat Güngör'ün, 'Kasten yaralama neticesinde ölüme neden olma' suçundan tutuklanmaları talep edildi.

        KADIN ŞÜPHELİ SERBEST KALDI

        Kadın şüpheli E.N.G. içinse yurt dışına çıkış yasağı konularak, serbest bırakılması istendi. Şüpheliler, İstanbul Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi.

        CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ

        Aydın Altun için Güngören´de bulunan Hüseyin Kocacık Yavuz Selim Camii´nde öğle vakti cenaze töreni düzenlendi. Altun´un ailesinin taziyeleri kabul ettiği cenazeye Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu ve taksici arkadaşları katıldı.

        YAKINLARI GÖZYAŞINA BOĞULDU

        Cenazede Altun´un kızları ve eşi gözyaşlarına boğuldu. Öğle namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Altun Yeni Ayazağa Mezarlığı´na götürülerek toprağa verildi.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ